BANJALUČANI obećavaju nezaboravan doček Nove godine: Trodnevni koncert i još mnogo toga

Bosna i Hercegovina
BANJALUČANI obećavaju nezaboravan doček Nove godine: Trodnevni koncert i još mnogo toga
.

Za razliku od ranijih godina, novogodišnji program ove godine u Banjaluci biće mnogo sadržajniji i sa brojnim novinama, uključujući i trodnevni koncert u centru grada, sa poznatim regionalnim muzičkim zvijezdama, rečeno je na današnjoj, prvoj sjednici Organizacionog odbora za obilježavanje Nove godine.

Kako je planirano, koncerti u centru grada (najvjerovatnija lokacija – Ulica Kralja Petra Karađorđevića, ispred hotela Palas) biće održani 30. decembra, u novogodišnjoj noći, te 1. januara naredne godine. Organizatori naglašavaju da će ove godine Banjalučane, ali i brojne očekvane turiste iz regiona, zabavljati poznate muzičke zvijezde.

Igor Radojičić,predsjednik Organizacionog odbora,  naglasio je da je jedan od ciljeva ovogodišnje manifestacije da se u Banjaluku za Novu godinu privuče što više turist. On je naglasio i da će detaljan program manifestacije biti objavljen krajem ovog mjeseca.

vatromet-dva

Prema planu gradskih službi, pored već prepoznatljivog "Zimzograda", grad će na još dvije lokacije – na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti RS i Narodnog pozorišta RS prirediti prigodan novogodišnji program. S tom namjerom, resorne gradske službe uskoro će raspisati i javni poziv zainteresovanim udruženjima građana i nevladinim organizacijama koje žele da se uključe u obilježavanje Nove godine.

Ne propustite