OGLAS DJEVOJKE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Nudi besplatno kuću i platu od 20.000, ali SAMO POD JEDNIM USLOVOM!

Zanimljivosti
OGLAS DJEVOJKE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE:  Nudi besplatno kuću i platu od 20.000, ali SAMO POD JEDNIM USLOVOM!
.

Na internetu postoje razni oglasi, al uvijek nam se 'za oko zakače' oni pomalo smiješni ili oni kada neko nudi nešto besplatno. Izvajamo jedan oglas koji su prenijeli srbijanski portali... 

Na grupi Mali Oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija koja nudi besplatno kuću i platu od 20 hiljada dinara ozbiljnoj porodici ili paru.

Ukoliko volite životinje, vlasnik ste kuce ili mace ili ste oduvijek željeli da živite daleko od gradske vreve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica, ovo je dobra vijest za vas!

Jedini uslov je da volite životinje!

„Potreban ozbiljan, odgovoran par (porodica) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plata je 20.000.00 dinara.

Uslov je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima“, napisala je Marija! „Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje plus plata.

 

PROČITAJTE JOŠ: 

OVAJ ČOVJEK JE CAR: Crknut ćete od smijeha kad vidite PRODAJE! Najluđi i najiskreniji OGLAS NASMIJAO INTERNET!

 

Bar se kod njega zna na čemu ste, nema laži, nema prevare

Prodavci na internetu često znaju da “ulepšaju” svoju ponudu, pa poručioce umjesto naručene haljine ili tableta na adresu u kutiji dočeka cjepanica, kafa ili – ništa. Inspirisan time, ovaj prodavac riješio je da zaradi, sasvim iskrenim oglasom.

Za 400 dinara on prodaje – skulpturu cjepanice drveta. U opisu ponude navodi da je “nekorišćena, nevjerovatno realnog izgleda, dimenzija 26,5×8 centimetara, napravljena od drveta sa vrlo malo dorade.”

cjepanica

 Ima puno praktičnih upotreba: može se staviti kao ukras u dnevnoj sobi, može se koristiti kao pravo drvo za potpalu (toliko je dobro urađeno), može se nositi u džepu kao vid samoodbrane, na njoj se može vježbati bubanj…Ova cjepanica je toliko legendarna da je Lars Ulrich koristio kao doboš na snimanju albuma Lulu(najbolji album Metalike). Spustio sam cijenu najviše što sam mogao, ovo je nevjerovatno jeftina ponuda – napisao je prodavac u opisu ove ponude.

On je čak i priložio video snimak na kojem pokazuje kako se cjepanica može koristiti kao bubanj.

 

– Novac možete da mi pošaljete u koverti. Neću da vas zeznem i da vam pošaljem tablet, ne brinite se – napisao je ovaj prodavac.

Ne propustite