Tarantino snima novi film

Kultura
Tarantino snima novi film
Produkcijska kuća Vinestine objelodanila je zvaničan spisak glumaca koji će igrati u novom filmu “The Hateful Eight” reditelja Quentina Tarantina.

Produkcijska kuća Vinestine objelodanila je zvaničan spisak glumaca koji će igrati u novom filmu “The Hateful Eight” reditelja Quentina Tarantina.

“Omraženu osmorku” igraćhe Kurt Rasel, Semjuel L. Džekson, Tim Rot, Volton Gogins, Majkl Medsen, Brus Dern, Demijan Bičir i Dženifer Džejson Li.

Novi vestern je priča o osam putnika koji se slučajno sreću u jednoj planinskoj kući, gdje su pobjegli kako bi se sakrili od nadolazeće snježne mećave. Film će imati pet poglavlja.

Snimanje filma “The Hateful Eight” počinje u januaru 2015. godine u američkoj saveznoj državi Kolorado i trebalo bi da izađe krajem te godine, naveli su mediji i dodali da bi film mogao onda da se takmiči za Oskara 2016. godine.

Tarantino je početkom godine tužio internet sajt Goker (Gawker), jer je doprinjeo da u javnost procuri njegov scenario. On je tada naveo da neće snimiti “Hateful Eight”, jer je scenario objavljen, ali mediji navode da se poslije predomislio.

Reditelj je proljetos rekao da je napisao novi scenario i dodao da će snimiti film ili ga ponuditi za pozorište.

Tarantino (51) je snimio deset filmova, među kojima su najpoznatiji “Petparačke priče” (1994), “Četiri sobe” (1995), “Džeki Braun” (1997), “Ubiti Bila” (2003), “Ubiti Bila 2″ (2004) i špageti vestern “Đangova osveta” (2012).

Napisao je scenarije za filmove “Prava romansa” (1993), “Rođene ubice” (1994) i “Od sumraka do svitanja” (1996).

Tarantino često glumi sporedne uloge u svojim filmovima. Tada je obično u ulozi brbljivog lika koji prati svjetske trendove i posjeduje encikopledijsko znanje.

Ne propustite