ŽIVOT JOJ JE POPUT FILMA: Preživjela je SILOVANJE, muž ju je TUKAO, a danas izgleda ovako!

Show
ŽIVOT JOJ JE POPUT FILMA: Preživjela je SILOVANJE, muž ju je TUKAO, a danas izgleda ovako!
.

"Kraljica popa" rođena je 16.8. 1958. godine, a tokom većeg dijela života pratio ju je niz skandala. Dok je neke namjerno izazvala, pojedini su joj se, nažalost, dogodili u mladosti mimo njene volje.

 

madonna1

Madonna je početkom osamdesetih godina prošlog vijeka prokrčila je sebi put na svjetsku muzičku scenu zaraznim hitovima "Like a Virgin" i "Holiday", a oprobala se i kao producent, glumica, pisac dječjih knjiga, modna kreatorka.

Od samog početka pratili su je skandali, poput mnogih šokantnih nastupa na dodjelama nagrada, na kojima se valjala po podu, ljubila s kolegicama, iznosila kontroverzne političke stavove itd.

madonna2

Prošle godine je otkrila da joj počeci u karijeri nisu bili nimalo laki.

- Kad sam se doselila u Njujork bila sam tinejdžerka. Prve godine su mi pretili pištoljem, silovali me na krovu zgrade dok su mi držali nož za vratom, a u stan su mi provalili toliko puta da sam jednostavno prestala da ga zaključavam - ispričala je ona.

Od 1985. do 1989. godine je bila u braku s glumcem Šonom Penom, koji je bio fizički nasilan prema njoj, o čemu je pjevala u numeri "Till Death Do Us Part", a nikada nije željela da govori detaljnije o tome.

madonna

Danas ima 59 godina, i izgleda 'nikad bolje'...

Ne propustite