SIN ZORICE BRUNCLIK IMA MRAČNU PROŠLOST: Šamarao je ženu, a zbog njegovog izgleda žene padaju u nesvijest (FOTO)

Show
SIN ZORICE BRUNCLIK IMA MRAČNU PROŠLOST: Šamarao je ženu, a zbog njegovog izgleda žene padaju u nesvijest (FOTO)
.

Pjevačica Zorica Brunclik ima tri kćerke i jednog sina, a za kojeg se pisalo da je imao mračnu prošlosti.

Sina Đorđa dobila je u drugom braku, sa bivšim suprugom Zoranom Tutićem.

 

#zlatibor #vendome #vino

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic) on

Kako se pisalo, Đorđe je prije pet godina priveden zbog nasilja u porodici.

Oženjen je i ima dvoje djece  - kćerku Mašu i sina Đorđa.

 

#big #fashion #walter #love

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic) on

Njegova supruga veoma je atraktivna, a sinu poznate pjevačice na ovakvoj ljepšoj polovini zavide mnogi.

 

PROČITAJTE JOŠ:

NADMAŠILA SAMU SEBE I MNOGE NASMIJALA: Pogledajte kako Zorica Brunclik izgleda prerušena u NINDŽA KORNJAČU

Zorica je ukrašena ljubičastim balonima, a oko očiju ima iscrtanu masku iste boje

Popularna folk pjevačica Zorica Brunclik poznata je kao neko ko često pribjegava transformacijama, ali ovoga puta nadmašila je i samu sebe.

Za potrebe rođendanske proslave, Zorica je odlučila da se uklopi u ambijent pa se transformisala, ni manje ni više nego u nindža kornjaču. S obzirom na to da ova životinja pink boje ne postoji, poznata pjevačica se odlučila da postane ona najbliža rozoj - ljubičasta.
261599-zorica1-ff
 
Na fotografiji koju je objavila njena kćerka Zlata, Zorica je ukrašena ljubičastim balonima, a oko očiju ima iscrtanu masku iste boje. Čak ju je oslovila i imenom Donatelo.
 
Očigledno se popularna pjevačica dobro snašla u zadatku, a ono što je najbitnije je da je mladalački duh i energija ne napuštaju. Na ovaj urenebesan način Zorica je mnoge nasmijala.

 

On je volio nju prije Zorice Brunclik, dobio je i kćerku sa njom koju niste do sada vidjeli

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš imaju jedan od najskladnijih brakova, njgujući ljubav dužu od tri decenije. Međutim, prije braka sa Zoricom, Kemiš je volio jednu ženu sa kojom je dobio kčerku Jelenu.

Kemiš, Zorica i njihova kćerka Zlata

zor

Kemiš kao jako mlad živio u Njemačkoj gdje je sa ženom koju je volio dobio kćerku. Kako im je ljubav bila zabranjena od strane roditelja jer su bili jako mladi, oni su odlučili da svoju ljubav dokažu napravivši još jedno dijete nakon toga.

 

ŽIVOTNA BORBA ZORICE BRUNCLIK: Sa 18 godina je rodila ćerku! Otac nije htio da je prizna, evo zašto 

Zorica Brunclik prvu ćerku Mariju rodila je sa nepunih 18 godina, ocu djeteta nije padalo na pamet da se zbog rođenja djeteta oženi sa pjevačicom iako je mnogo volio Zoricu.

Osim nje imao je i zvaničnu vjerenicu. Tada je priznao Zorici da je njegovu porodicu bruka da se oženi pjevačicom. Ipak priznao je ćerku i ubrzo se oženio zvaničnom djeovjkom. 

zorica-b
Njegova porodica bile je presrećna. Zorica se borila sa životom kako je znala, odgajala ćerkicu, a Majin otac nikada nije pozvao da pita za nju, a kamoli da puži finansijsku pomoć ili bilo kakvu drugu. 

Tek mnogo kasnije, kada je pjevačica sredila svoj život, kada je imala već troje djece i uveliko postala zvijezda, pojavio se pred vratima njenog doma. Da je vidi, da pita za ćerku, poslije mnogo godina ćutanja.

 

Zorica Brunclik opisala u kakvoj neimaštini je živjela: "Mama se mučila da bi nas othranila"

Pjevačica Zorica Brunclik je prije nego što se proslavila, živjela u bedi, a Zorica, njena majka, dvije sestre i brat su jedva preživljavali.   

– Bili smo mnogo siromašni, ma previše. Moj deda jeste odrastao u bogatstvu. Imao je sve što se poželjeti može, ali su mu sve oduzeli poslije rata. Roditelji su mi se razveli kada sam imala dvije godine. Mama se mučila da bi nas othranila. Sjećam se da je jedno jaje dijelila na nas četvero. Uvijek sam se pitala kako to da njeno jaje izgleda puno u tiganju. Onda mi je objasnila da stavi brašno i sodu bikarbonu,. Ubijali smo se od toga, a jeli smo ga sa hljebom. Ne postoji ništa čega bih voljela da se sjetim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim – ispričala je Zorica u emisiji “Dobro veče, Srbijo” i opisala šta je uradila kada je dobila prvu platu.

– S mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donijele, i toliko smo se prejeli da smo tri dana imali proliv. Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju, kuće – zaključila je Zorica Brunclik, piše "Telegraf.rs".

 

 

Ne propustite