‘KURVETINO, GLAVU ĆU TI RAZBITI AKO NAM NE DAŠ PITI’: Dvojica mladića istjerali goste i istukli vlasnicu kafića

Region
‘KURVETINO, GLAVU ĆU TI RAZBITI AKO NAM NE DAŠ PITI’: Dvojica mladića istjerali goste i istukli vlasnicu kafića
.

Proteklog vikenda dvojica pijanih gostiju izazvala su pravi kaos u kafiću Downtown u Đurđevcu, a zbog nasilničkog ponašanja zaradili su tek simoblične novčane kazne.

Sve je počelo kada su 46-godišnjak iz Virja s naknadno izmjerenih 1,59 promila alkohola u krvi u društvu nešto alkoholiziranijeg 27-godišnjaka, kojemu je u krvi izmjereno 1,67 promila alkohola, bez posebnog povoda počeli razbijati boce i čaše. Kada ih je konobarica, ujedno i vlasnica kafića, upozorila da prestanu, izazvala je lavinu njihovog bijesa, piše e-Podravina.

Kaznu ne moraju platiti, jedino sudske troškove

Najprije su je verbalno napali vičući joj: “Kurvetino, glavu ću ti razbit, ako nam ne daš piti!” da bi potom stariji muškarac nasrnuo na nju te joj zavrnuo ruke i dvaput je ošamario.

Kada su napadnutu konobaricu pokušala zaštititi dvojica gostiju, nasilnici su postali još agresivniji i jednog od njih udarili šakom i laktom u glavu. On ih je potom odgurnuo i dao se u bijeg, a nasilnici su za njim bacili stolicu, no srećom po njega – neprecizno.

Dvojica nasilnika uhićeni su i privedeni na Prekršajni sud u Koprivnici, no izvuklis su se gotovo bez kazne. Svakom je određeno da mora platiti 600 kuna kazne, no kako im se uračunava vrijeme zadržavanja, ne moraju platiti ništa već su dužni platiti jedino troškove suda, svaki po 100 kuna.

Ne propustite