SKANDAL ZA SKANDALOM: Evo šta se u "Zvezdama Granda" u ovim trenucima STVARNO događa i koji član žirija ne može više da ŠUTI!

Show
SKANDAL ZA SKANDALOM: Evo šta se u "Zvezdama Granda" u ovim trenucima STVARNO događa i koji član žirija ne može više da ŠUTI!
.

Snimanje nove sezone emisije "Zvezde Granda" je nastavljeno, a evo šta se događa iza kulisa.

 

- Što se tiče ovog cirkusa s prelaskom “Zvezda Granda”, mogu da kažem da poštujem “Prvu” i da imamo dobru saradnju godinama. Međutim, uopšte mi se nije dopalo to što se dešavalo sa emitovanjem ovih dana. To da se najavi, pa ne pusti, pa prebacivanje s jedne emisije na drugu, pa kao samo na anteni može da se gleda kao da smo u prahistoriji - to je sve jako neprofesionalno. Meni nije važno gdje će se emitovati “Zvezde Granda”, ono što treba reći je da “Zvezde Granda” mogu bez bilo koje televizije, a nijedna televizija ne može bez “Zvezda Granda” - rekla je Marija Šerifović na pitanje da prokomentariše čitavu situaciju, a potom je Saša Popović prošao pored nje i dobacio joj da ni slučajno ne otkriva gdje će emisija dalje biti emitovana, piše Blic.

 

Dragan Stojković Bosanac nije htio ništa da otkriva, ali je u šaljivom tonu za “Blic“ prokomentarisao:

 

- Koliko plaćate da vam dam informaciju? Imam informaciju gdje će se emitovati, ali neću da vam kažem. Ma nije mi bitno gdje će se emitovati samo da mene slikaju.

 

Jelena Karleuša je na pitanje da li je istina da je tražila određenu svotu ako emisija pređe na “Pink“ kratko prokomentarisala da ne bi bila tu gdje jeste da nije postigla određeni dogovor.

 

 

ON JE NAJVEĆA GREŠKA SAŠE POPOVIĆA: Nakon što tri puta nije prošao ni audiciju za Zvezde Granda otišao je na Pink i pobijedio!

 

 

– Čak tri puta sam se prijavljivao za „Zvezde Granda“, ali nijednom nisam prošao čak ni audiciju. Krivo mi je što „Grand“ nije prepoznao moj talenat. Kada bi me Saša Popović sad pozvao da dođem u njegovu produkciju, ne bih pristao.

 

 

Pobjednik prve sezone muzičkog šoua „Pinkove zvezde“ Ivan Kurtić po završetku takmičenja prije tri godine otkrio je mnoge detalje koje niko nije znao. Ovaj tridesetdvogodišnji Nišlija, smatraju mnogi, zasluženo je trijumfovao u Pinkovim zvezdama a on otkriva kako ga je Popović čak tri puta izbacivao sa audicije.

Ne propustite