MARIJA ŠERIFOVIĆ BRUTALNO ISKRENA: Evo šta se zaista dešava sa Zvezdama Granda!

Show
MARIJA ŠERIFOVIĆ BRUTALNO ISKRENA:  Evo šta se zaista dešava sa Zvezdama Granda!
.

Velika fama podigla se zbog emitovanja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koje je zakazano bilo prije dvije nedjelje, ali i dalje emisija nije prikazana. Snimanje ne prestaje, a Marija Šerifović je vidno iznervirana, za srpski Kurir prokomentarisala situaciju.

 

"To pitanje ne treba da postavljate ni meni, ni članovima žirija, ni produkciji, nego emiteru. Ja stvarno imam. Ja imam odličnu saradnju s Prvom već duži niz godina, međutim, ovo što se sada dešava, iskreno mi se, zaista ne dopada jer apsolutno ne mogu da shvatim da u 21. vijeku takve stvari mogu da se dešavaju. Najavljivanje emisije, a onda se ta emisija pusti samo na one prahistorijske sisteme. Po meni je to neprofesionalno, ali iskreno se nadam da će cijela ta situacija do subote da se riješi jer se ipak radi o najgledanijem programu u regionu", rekla je Marija.

 

O spekulacijama hoće li Zvezde Granda ostati na TV Prva ili će se vratiti na televiziju Pink, Marija nije željela previše da priča, ali je otkrila da će joj biti izuzetno krivo ako zbog prelaska izgube članicu žirija, Jelenu Karleušu, koja je već godinama unazad zabranjena na Pinku.

 

 

ON JE NAJVEĆA GREŠKA SAŠE POPOVIĆA: Nakon što tri puta nije prošao ni audiciju za Zvezde Granda otišao je na Pink i pobijedio!

 

 

– Čak tri puta sam se prijavljivao za „Zvezde Granda“, ali nijednom nisam prošao čak ni audiciju. Krivo mi je što „Grand“ nije prepoznao moj talenat. Kada bi me Saša Popović sad pozvao da dođem u njegovu produkciju, ne bih pristao.

 

 

Pobjednik prve sezone muzičkog šoua „Pinkove zvezde“ Ivan Kurtić po završetku takmičenja prije tri godine otkrio je mnoge detalje koje niko nije znao. Ovaj tridesetdvogodišnji Nišlija, smatraju mnogi, zasluženo je trijumfovao u Pinkovim zvezdama a on otkriva kako ga je Popović čak tri puta izbacivao sa audicije.

 

Ne propustite