Spavanje bez donjeg rublja MOŽE UČINITI ČUDA! Pročitajte zbog čega!

Zanimljivosti
Spavanje bez donjeg rublja MOŽE UČINITI ČUDA! Pročitajte zbog čega!
.

Idete li na spavanje u donjem rublju? Ako da, prekinite već danas tu naviku, nakon što pročitate koje su sve zdravstvene prednosti ovakvog spavanja.

 

Smanjuje razinu stresa i održava vas mladima - kada parovi dolaze u dodir s kožom dok spavaju, njihovo tijelo izlučuje hormon koji se zove oksitocin i koji sprječava stres. Proizvodi i melatonin, koji povećava sjaj kože i čini vašu kosu sjajnijom.

 

Pomaže kod osipa -  Mnogi muškarci pate od osipa kod prepona jer su znojne i vlažne, i samim time savršeno tlo za bakterije. Dakle, znate što vam je učiniti.

 

Povećava protok krvi - spavanje bez gaćica ostavlja bezbolno izdjeljivanje živčanog sustava vaše trbušne mišiće. Poboljšava cirkulaciju krvi u tijelu, pa čak i pomaže u boljem pokretu crijeva.

 

Poboljšava plodnost muškaraca - spavanje bez donjeg rublja pomaže u normalizaciji proizvodnje spermija, snižavanjem temperature u prostati, kao i u 'nadzoru' erektilne disfunkcije.

 

Štiti žene od vaginalnih infekcija - vrlo je važno riješiti se viška vlage i znojenja u oko vagine kako biste izbjegli infekcije gljivca.

 

 

 

BACITE TABLETE ZA SPAVANJE: Pola kašike ovog začina i spavajte kao BEBA!

 

muskatni-orah-700x352

Poremećaj spavanja može biti posljedica raznih faktora, a neki od njih su nezdrava ishrana, umor, fizički i psihički problemi, konzumiranje alkohola i nikotina i slično.

Srećom, jedan začin vam može pomoći da bolje spavate.

 

Upotreba muškatnog oraha

On je izuzetno efikasan tretman kada su u pitanju poremećaji sna. Pored brojnih prednosti koje ima ovaj začin, on ima umjeren sedativ koji efikasno djeluje kada je u pitanju poremećaj spavanja.

Pola kašike mljevenog muškatnog oraščića promiješajte u čaši tople vode. Konzumirajte par sati prije spavanja.

 

Ne propustite