NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Majka koja je izgorjela s djecom ostavila je oproštajno pismo

Region
NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE: Majka koja je izgorjela s djecom ostavila je oproštajno pismo
.

Nedaleko od Kutine, u mjestu Husain, jutros je u šumi pronađen automobil u kojemu su tri spaljena tijela.

 

Radi se o 29-godišnjoj M.Š. i njeno dvoje male djece, djevojčici od pet godina i dječaku od godinu i pol. Auto su jutros pronašli šumari koji su pozvali policiju.

 

Tri naloga za obdukciju

Zamjenica državne tužiteljice u Kutini dala je izjavu za medije: Pronađena su tri mrtva tijela i Županijsko državno tužilaštvo provodi dokaznu radnju uviđaja. Izdana su tri naloga za obdukciju, kako bi se otkrile sve okolnosti stradanja", rekla je.

 

Rekla je kako nije u mogućnosti potvrditi identitete stradalih

Hrvatski index je pričao sa svekrom žene koji je u šoku. Rekao im je da je njegov sin teško bolestan, dvaput je već bio na opraciji tumora na mozgu. Sin se sad nalazi u MUP-u.

Riječ je o obitelji koja ima svoj obrt, nisu bili siromašni. Kako index saznaje od nekoliko susjeda, riječ je bila o situiranoj obitelji. Svekar misli da je možda došlo do sloma zbog muževe bolesti. Ona je, ispričao je, sinoć došla kod svekrve po djecu. Inače, svekar i svekrva su razvedeni, a 29-godišnja M.Š. je radila u hotelu. Nakon što je odvela djecu od svekrve, nije došla kući.

Kako saznaju, ostavila je kuvertu u kojoj je bilo 300 eura i 400 kuna.

 

 

SCENA HORORA: U automobilu pronađena tri spaljena tijela

 

Nedaleko od Kutine, u mjestu Husain u Hrvatskoj u šumi jutros je pronađen automobil sa tri spaljena tijela. 

- To je prva informacija, izašli smo na teren. Radi se o tri karbonizovana tijela. Uviđaj vodi županijsko tužilaštvo - potvrđeno je iz policije portalu "Index".

 

 

Ne propustite