LOŠA IDEJA

UNIŠTIO SEBI ŽIVOT: Zbog doktora sa interneta ostao impotentan

Objavljeno:10.10.2017 - 12:35
A A A Times Arial

Norbert S., iz Austrije, je imao problema sa erekcijom, pa je potražio savjet urologa.Tako je neimenovani urolog na jednom skupu, nagovorio Norberta na nepotrebnu operaciju  poslije koje je Norbet ostao impotentan!

Pravi uzrok njegovih problema vjerovatno je bila nervoza, jer je nedavno počeo da se zabavlja s novom devojkom, ispričao je Norbert za austrijske medije. Norbet je za svoj problem upotrijebio internet te je našao ljekara koji je obećavao optimalno rješenje. Zakazao je pregled, a lekar mu je dijagnostcirao “vensko curenje” u penisu. Norbert se iznenadio, jer kako kaže, ranije nije imao seksualnih problema.

- Ovako mi je objasnio: “Krv se sliva unutra, a ako prebrzo ode, govorimo o curenju” - priča Norbert. Ljekar ga je ubedio da uradi kompjuterizovanu tomografiju, koja je navodno “potvrdila dijagnozu”. Nikakvi drugi pregledi, poput analize krvi, nisu urađeni.

Ljekar je preporučio metodu lečenja koju je sam razvio. Rekao mu je da jednostavna operacija traje 20-ak minuta, a podrazumijeva ubrizgavanje fibrinskog ljepila. Cijena za ovakvu operaciju, kako mu je rekao doktor, bila je 3.500€!

Operacija je, međutim, trajala oko jedan sat, a pacijent je poslije nje danima imao žestoke bolove. Ljekar ga je umirivao, ali pošto bolovi nisu prestajali, otišao je na pregled u Opštu bolnicu u Beču.  Tamo je saznao šokantnu istinu: ubrizgano sredstvo dospjelo je u arteriju i proširilo se, usljed čega je Norbert postao impotentan.

Nesrećni muškarac povjerio se prijatelju, koji nije imao nikakvih seksualnih problema, ali je potražio savjet istog ljekara. I njemu je otkrio vensko curenje i, naravno, preporučio operaciju. Norbert je kasnije pretraživao internet i naišao na još nekoliko žrtava ovakvog liječenja. Muškarac iz Engleske, koji je prošao isto kao on i s kojim je bio kontaktu, u međuvremenu je izvršio samoubistvo.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!