KIM KARDASHIAN PLAČE NEUTJEŠNO: Nakon što su objavljene fotografije njenih STRIJA NA STRAŽNJICI osjeća se NESIGURNO! (FOTO)

Show
KIM KARDASHIAN PLAČE NEUTJEŠNO: Nakon što su objavljene fotografije njenih STRIJA NA STRAŽNJICI osjeća se NESIGURNO! (FOTO)
.

Najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian (36) prestravila se nakon što su se pojavile ne toliko laskave fotografija njenog tijela u kupaćem kostimu.

Reality zvijezda ljetovala je s prijateljicama i porodicom u Meksiku kada su fotografije njene stražnjice osvanule u novinama. 

kim-kardashian-butt-photoshop-followers-lost-pp
- Ne razumijem, ja doslovno ne izgledam ovako - rekla je zvijezda showa 'Keeping Up With The Kardashians' dok je gledala fotografije na kojima su jasno bile vidljive strije na njezinoj stražnjici.

kim-kourtney-kardashian-bikini-pictures-april-2017

Povod odmora u Meksiko bio je 38. rođendan Kourtney Kardashian. 

Kada ju je najstarija sestra odlučila oraspoložiti ponudivši vožnju jet skijem, Kim je odgovorila:
- Ne mogu se zabavljati nakon što sam vidjela te fotografije, postoje i druge fotografije na kojima izgledam dobro, samo su fotografirane iz drugačijeg kuta.


Nakon objave spornih fotki velik broj fanova optužio ju je da cijelo vrijeme koristi Photoshop i da njene fotografije nisu vjerodostojne. 

Velik broj strija nisu jedini problem popularne starlete, naime tokom odmora priznala je kako se nije oporavila od pljačke u Parizu, te kako noću još ne može mirno spavati. 

Ne propustite