POKUŠAJTE ZADRŽATI SUZE: Ovaj momak je nastupom pokušao vratiti suprugu pa RASPLAKAO CIJELU DVORANU! (VIDEO)

Show
POKUŠAJTE ZADRŽATI SUZE: Ovaj momak je nastupom pokušao vratiti suprugu pa RASPLAKAO CIJELU DVORANU! (VIDEO)
.

Njegov nastup prenijeli su skoro svi mediji u regionu. Oduševio je i žiri i publiku popularnog showa..

Zabavni show Nove Tv Supertalent polagano se zahuktava i imamo priliku vidjeti jako zanimljive kandidate. Jedan od njih zasigurno je i Niko Milan, ugostitelj iz Metkovića koji živi u Kutini i pjeva od svoje četvrte godine. Naime, Niko se na ovo natjecanje prijavio s jednim ciljem, a taj je da vrati svoju bivšu suprugu. Pjesmu Toše Proeskog ‘Još uvijek sanjam da smo zajedno’ posvetio je upravo njoj i otkrio da bi mu najveća pobjeda bila da se ona vrati.

“Pokušao sam je već vratiti tako da sam odaslao informaciju da sam otišao na Supertalent, ali za sada se još ništa nije dogodilo”, rekao je Niko te otkrio razloge raskida: “Skupa smo imali restoran i posvađali smo se oko posla. Prvo je počelo s prepucavanjem, a potom se dogodila veća svađa. Svatko je otišao svojim putem i dogovorili smo se da ćemo se rastati. Prekinuli smo i privatno i poslovno. Restoran više ne postoji”.

“Prije restorana u Kutini imali smo kafić u Puli i tada je bilo razmirica. Nikada nismo bili usklađenog mišljenja. Ja sam volio malo više trošiti na marketing, što se pokazivali dobrim, ali ona je htjela manje trošiti. Mislim da je problem što nismo htjeli slušati jedno drugoga. Ako se naš odnos popravi, više nećemo miješati posao i ljubav”, nadodao je ovaj emotivac i otkrio;  “Vrijeme utišava, uspori se ritam srca, ali ne stišava se ljubav. Sjećanja se ne mogu izbrisati, emocije se ne mogu stišati, samo možete glumiti da vas nije briga”.

Poslušajte njegovu verziju pjesme “Još uvijek sanjam da smo zajedno” koja mu je zaradila četiri “da” od žirija te rasplakala cijelu publiku u dvorani:

Ne propustite