STRAVIČAN PRIZOR: Direktan sudar dva kamiona na mjestu ubio oba vozača, NIJE IM BILO POMOĆI

Region
STRAVIČAN PRIZOR: Direktan sudar dva kamiona na mjestu ubio oba vozača, NIJE IM BILO POMOĆI
.

Vozači kamiona Dragan Krstić (50) iz Lipničkog Šora i Rade Simić (51) iz Majura poginuli su juče ujutro u direktnom sudaru u Lipničkom Šoru kod Loznice.
 

Prema saznanjima "Blica", Krstić je u šleperu prevozio ugalj, dok je u manjem kamionu pekare "AS braća Stanković" iz Grocke, Simić vozio hljeb.

Mještani kažu da su u 5.30 sati čuli strahoviti prasak. Šleper sa ugljem, koji se kretao iz pravca Loznice prema Šapcu, sleteo je u kanal i završio u polju kukuruza, dok je iz suprotnog smjera išao kamion pun hljeba.

- Prišao sam prvo kamionu s hlebom i vidio da vozač ne daje znake života. Vozač šlepera, takođe, je na mjestu podlegao povredama. Prizor je bio stravičan, a vatrogasci su se mučili više od pola sata da nesrećne vozače izvuku iz smrskanih kabina. Hitna pomoć je stigla, ali je mogla samo da konstatuje smrt - kaže očevidac.
 

Kako je potvrđeno u lozničkom tužilaštvu, poslije uviđaja koji je urađen, istraga će utvrditi šta je uzrok ove nesreće.

O obojici stradalih vozača poznanici imaju samo riječi hvale. Opisuju ih kao poštene, vrijedne ljude, koje su cijenili svi koji su ih poznavali.

O Draganu Krstiću mještani Lipničkog Šora kažu da je kamion vozio godinama, i da je prije svega bio ozbiljan i savjestan vozač, kao i da je bio dobar, pouzdan komšija.
 

Krstić je za sobom ostavio troje djece i unuku.

- Rade je u pekari radio skoro četiri godine. I prije toga je bio vozač. Uvijek savjestan, tačan, vrijedan - kažu kolege stradalog Simića, koji je jučerašnju smjenu započeo u 3.30 sati, a hljeb je razvozio na relaciji Šabac-Loznica.

 

Sjeničanka S.T. (38) poginula je juče, a njen suprug Dž.T. teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u mjestu Smiljanski Zakosi na magistrali preko Zlatibora. Supružnici su bili u "pežou", vraćali su se iz pravca Zlatibora prema Novoj Varoši i sudarili su se sa minibusom koji je išao iz suprotnog smijera. Prema saznanjima "Blica", "pežo" se zarotirao na mokrom kolovozu, pa je na njih naletio minibus. Od zadobijenih povreda S.T. je odmah preminula, a vatrogasci su izvukli njeno tijelo iz smrskanog automobila. Sedmoro putnika iz minibusa lakše je povrijeđeno.

Ne propustite