POTPUNO ISKRENO: Karleuša objasnila zašto nije bila na sahrani Donne Ares

Show
POTPUNO ISKRENO: Karleuša objasnila zašto nije bila na sahrani Donne Ares
.

Jelena Karleuša nije prisustvovala sahrani prijateljice Donne Ares u Bihaću jer joj, kako kaže, takvi rastanci veoma teško padaju. 

 

Ona je teško podnijela vijest o smrti koleginice uz koju je bila do posljednjeg dana i bodrila je da ne odustane od najteže životne bitke. Iako su bile bliske, nije imala snage da se posljednji put oprosti od nje na pokopu u Bosni.

- Prijateljima ne idem na sahrane. Ta osoba više nije tu, i ne znam. To je bolna i stresna tradicija. Ja to ne mogu. Mislim da ne bih podnijela - rekla je JK za TV1.

- Bila sam sigurna da će se ona izboriti s tim. Ali, s druge strane, ona je imala jednu lijepu svrhu. Ostavila je trag. Bez obzira na to što je otišla veoma mlada i što se namučila, ona je ispunila svoj cilj, a to je mnogo bitnije od svega - rekla je uz uzdahe pjevačica.

 

 

20170515144223-426244

JELENA KARLEUŠA POTRESENA SMRĆU DONE ARES: Plačem... Napadala sam je kada posustane i tjerala da se bori!

Bosanska muzička zvijezda Dona Ares preminula je u 40. godini.


Jelena Karleuša koja je na samom početku borbe sa bolešću bila velika podrška Doni.
 
Pjevačica je bila vidno potresena zbog smrti svoje koleginice.


"Plačem. Borila se kao lav. Bila sam sigurna da će uspjeti. Mnogo smo pričale, trudila sam se da joj podignem raspoloženje. Napadala sam je kad posustane, govorila sam joj da može i mora da se bori i izbori! Da ne priznajem "Ne mogu"! I stvarno, borila se... Nije se predavala! Ono što je sada jedino pametno reći je da je ostavila veliki trag, a za to je i vrijedilo živjeti! Sada živi u svojim divnim pjesmama. Saučešće porodici. I vrijeme je da mediji počnu da pišu o stravičnom porastu oboljelih od karcinoma na Balkanu! Sve su nas sje.ali u Nato bombardovanju bombama sa osiromašenim uranijumom! To svi znaju i svi ćute! To je svojevrsni genocid za koji neko kad tad mora da odgovara! Moramo da dignemo glas ako ništa zbog naše djece koja su ugrožena ", rekla je Karleuša.

Ne propustite