Zoran jeca u zatvoru: TJERAJU ME DA SVE PRIZNAM, HOĆE DA ZAŠTITE PRAVOG UBICU!

Region
Zoran jeca u zatvoru: TJERAJU ME DA SVE PRIZNAM, HOĆE DA ZAŠTITE PRAVOG UBICU!
.

Zoran Marjanović, muž zvjerski ubijene pjevačice Jelene Marjanović koji je 15. septembra uhapšen zbog osnovane sumnje da je sudjelovao u ovom zločinu, svojim cimerima u ćeliji Centralnog zatvora svakodnevno priča da nije kriv i da je uhapšen nevin iz političkih razloga!?!

 

Kako prenose zatvorski čuvari koji su u svakodnevnom kontaktu sa Zoranom, on tvrdi da mu je sve "napakovano" da bi se zaštitio pravi ubica, koji je moćnik iza koga stoje krupni političari, piše Informer.

Njihovi sagovornici odlično upućeni u Marjanovićev zatvorski život kažu da je on "miran i disciplinovan" i da poštuje sva pravila, da redovno jede i izlazi u šetnje. U posljednjih nekoliko dana se potpuno opustio u komunikaciji s cimerima (jedan od njih je i Marko Nikolić, monstrum koji je u julu ispred Centra za socijalni rad ubio bivšu suprugu i sina), ali i sa zatvorskim čuvarima kojima sada detaljno priča o svim optužbama koje se protiv njega iznose u javnosti

 

- Zoran s ostalim zatvorenicima redovno dobiva dnevnu štampu i u posljednjih nekoliko dana počeo je da komentariše sve što piše u novinama. I cimerima i nama čuvarima detaljno priča o tome kako je i zašto uhapšen i tko mu je navodno sve smjestio. Naravno, tvrdi da je potpuno nevin i da nema nikakve veze sa zločinom - kaže jedan od izvora. Prema njegovim riječima, Marjanović cimere i čuvare uvjerava da je žrtva politike!

 

- On tvrdi da su mu sve smjestili kako bi zaštitili nekog jako moćnog čovjeka koji je ubio Jelenu. Kada ga je jedan od kolega upitao tko je taj čovjek, odgovorio je da je to jedan tajkun koji ima jake veze među političarima. Navodno, kada je istraga ušla u trag tom čovjeku, odlučeno je da se Zoran uhapsi ne bi li se tako skrenuo trag i zaštitio pravi ubica - prenosi  sagovornik.

 

Zoran Marjanović u pritvoru često plače i spominje kćerku Janu, kažu  sagovornici.

 

- Svaki put kad u novinama vidi sliku kćerke Jane, on se rasplače. Kaže da će umrijeti za njom, nikako ne može da podnese to što je razdvojen od kćerke - kaže jedan od sagovornika.

 

- Kada ga je jedan od pritvorenika prilikom šetnje upitao odakle na njegovim farmerkama blato s mjesta zločina, Zoran je rekao da prije pronalaska tijela nikada nije bio na mjestu na kome je ubijena Jelena. Priznao je da su mu pantalone bile blatnjave, ali tvrdi da se isprljao dok je, prije dolaska policije, po nasipu tragao za Jelenom... - prepričava izvor Informera.

 

Konačno, kažu  sagovornici, Marjanović i dalje tvrdi da je s Jelenom živio u mirnom i skladnom braku, bez ikakvih svađa i sukoba.

 

- Zoran tvrdi da su laži i izmišljotine sve priče o tome da se on s Jelenom sukobio i žestoko svađao neposredno prije nego što je ubijena. I dalje priča onu priču koju je pričao i po televizijama, kune se da se s Jelenom maltene nikada nije posvađao, a kamoli pobio...

 

Ipak, prenose zatvorski čuvari, Zoran upadljivo odbija da govori na temu svoje vanbračne veze sa Zoricom Zokom Mitrović, koja je u medijima priznala da s njim ima vanbračnog sina Zdravka (5).

Ne propustite