Teška nesreća na pruzi: Voz udario u automobil, stradali supružnici!

Region
Teška nesreća na pruzi: Voz udario u automobil, stradali supružnici!
.

Na pruzi Ruma-Zvornik, kod pružnog prelaza u selu Straža, kod Loznice, u subotu, kasno popodne, došlo je do sudara teretnog voza i automobila "opel astra".

 

Tom prilikom povrijeđeni su vozač astre Radomir Milošević(69) iz sela Straža i njegov suvozač, supruga Narandža Milošević, saznaju "Novosti".

 

Voz se kretao iz pravca Šapca ka Loznici, a Miloševići su se kretali ka središtu sela Straže do koga se stiže preko pružnog prelaza, koji inače odavno nema branike.

 

Na tom mjestu je baš dobra preglednost i u jednom i drugom pružnom pravcu.Kako su Miloševići došli u situaciju da se sudare s vozom, pitanje je kojim će se, nesumnjivo, baviti istraga.


Urađen je detaljan uviđaj, a supružnici su hitno prebačeni u Opštu bolnicu u Loznicu, gdje ljekari pored zbrinjavanja treba da se izjasne o karakteru njihovih povreda.


Kako nezvanično mediji saznaju, Radomirova supruga, Nerandža, "izvukla je deblji kraj", jer ima "nekoliko prijeloma". Radomir je ugruvan, djelovao je relativno stabilno poslije udesa, ali i njegovo stanje će biti jasnije poslije kompletne ljekarske dijagnostike.

Ne propustite