Kraj veze Shakire i Piquea: EVO ŠTO JE PRESUDILO VELIKOJ LJUBAVI!

Show
Kraj veze Shakire i Piquea: EVO ŠTO JE PRESUDILO VELIKOJ LJUBAVI!
.

Na svim naslovnicama svjetskih tabloida danas je osvanula ista vijest - Shakira i Gerard Pique prekinuli su svoju dugogodišnju vezu i više nisu zajedno.

 

Šestogodišnjoj ljubavi igrača Barcelone i kolumbijske pjevačica presudila je, navodno, Piqueova strast o kocki. Njihovi prijatelji nisu otkrili zašto su prekinuli, no razlog su nazvali 'jako ozbiljnim'

Neke glasine koje kruže uokolo govore i kako je Pique u julu zbog svoje ovisnosti napustio svadbu suigrača Lionela Messija samo kako bi otišao u kockarnicu.

 

Još se uvijek čeka službeno očitovanje fudbalera i pjevačice o cijeloj situaciji. Podsjetimo, Pique i Shakira imaju dva sina, četverogodišnjeg Milana i dvogodišnjeg Sashu. 

sakira-pike3

 

 

NA LJUBAV STAVILI TAČKU: Vijest kao bomba odjeknula svjetskim medijim RASKINULI SHAKIRA I PIQUE!

 

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, fudbaler Žerar Pike i pjevačica Šakira raskinuli su emotivnu romansu.


Kako javlja španski portal "Cotilleo", fudbaler i pop zvijezda stavili su tačku na šest godina dugu ljubav.

Ovaj portal tvrdi da je par već mjesecima udaljen i da su nedavno donijeli odluku da se rastanu, što ni Šakira ni Pike nisu potvrdili. Pjevačica se, navodno, iselila iz njihovog zajedničkog doma u Barseloni, a izvori bliski paru tvrde da je zaista došao kraj ovoj vezi.

O rastanku jednog od najpopularnijih parova na svijetu spekuliše se od juna, kada su poslejdnji put viđeni zajedno u javnosti, na vjenčanju Leonela Mesija i Antonele Rokuco.

 

Ne propustite