TRAGEDIJA: Poginula 200 metara od kuće/ Završila pod kotačima tegljača

Region
TRAGEDIJA: Poginula 200 metara od kuće/ Završila pod kotačima tegljača
.

Nakon što je nesretna žena zajedno s biciklom završila pod njegovim kotačima, tegljač vukovarskih registracija, koji je vozio 24 tone umjetnog gnojiva, sletio je s ceste u jarak


Užasna smrt zadesila 62-godišnju Katu. Ž. koja je u petak oko 7.05 sati nedaleko kuće u Donjim Meljanima završila pod kotačima golemog tegljača koji se kretao u istom smjeru kao i nesretna žena koja se vozila na biciklu, piše hrvatski portal 24SATA.

Nakon što je nesretna žena zajedno s biciklom završila pod njegovim kotačima, tegljač vukovarskih registarskih oznaka, koji je vozio 24 tone umjetnog gnojiva, sletio je s ceste u jarak.

Okolnosti nesreće, koja se dogodila na ravnom dijelu ceste u naselju na izlazu iz Slatine su još nepoznati.

Iz virovitičkog Općinskog državnog odvjetništva koje je uz asistenciju policije provodilo očevid su nam kazali kako nisu još u tijeku izvidi, te se još uvijek utvrđuju okolnosti kako je žena zajedno s biciklom završila pod kamionom.  

Odvjetništvo je za petak odredilo obdukciju koja će se provesti na Odjelu patologije virovitičke Opće bolnice.

Vozač S. T. (25)  koji je, kao i tvrtka za koju radi, iz Vukovara nije bio pod utjecajem alkohola i bio je vidno potresen događajem, dok su njegovi kolege gnojivo koje treba završiti u Krapini pretovarivali u drugi tegljač.

Prema procjeni vlasnika tvrtke koji je tražio anonimnost šteta na tegljaču je više od 80.000 kuna. 

U porodici poginule žena koja je živjela u kući nekih 200-tinjak metara od mjesta tragedije samo su nam kratko kazali da su iza nje, osim supruga, ostali sin i kćer sa porodicom.

Ne propustite