TUŽNA ISPOVIJEST MAJKE mladića koji je izašao iz taksija prije godinu i više ga nitko NIJE VIDIO

Region
TUŽNA ISPOVIJEST MAJKE mladića koji je izašao iz taksija prije godinu i više ga nitko NIJE VIDIO
.

Spasenija Ćirković (69) iz Atenice kod Čačka, majka Saše (33) koji je nestao 27. oktobra prošle godine i od tada se o njemu ništa ne zna, skrhana je bolom i njena svakodnevica se sastoji samo od jednog razmišljanja - hoće li ikada više vidjeti sina.

 

- Kako pozvoni telefon ili neko pokuca na vrata kuće, sve pomislim to je moj Saša. Ali, od njega ni traga ni glasa, evo već skoro godinu dana - kaže gospođa Čirković.

Tog dana, prema riječima članova porodice, Saša je otišao u kafanu u kojoj je često boravio. Odatle je pozvao taksi, otišao u susjednu Trnavu i više se nije vratio kući.

- Nestanak smo sutradan prijavili policiji. Telefon mu je tada zvonio, ali se nitko nije javljao. Potom je bio nedostupan, pa je u jednom momentu ponovo bio dostupan kada ga je pozvao jedan od komšija, ali je veza prekinuta. To je bio posljednji kontakt s njim - priča Sašina sestra M. Ć. (50).

U prvi mah, porodici je bilo sumnjivo što je taksista koji je Sašu ostavio u Trnavi sutradan otišao u Austriju. Međutim, kada se vratio, opisao je šta se dogodilo u noći Ćirkovićevog nestanka, piše Blic.

- Rekao je da Saša nije imao da mu plati i da su se zaglavili u blatu. Saša mu je, po njegovoj priči, pomogao da se izvuče iz blata, a onda je otišao u nepoznatom pravcu. Na tom mjestu pronađen je i njegov kačket. Na njemu je bilo tragova blata. Policija to nije uzela kao dokaz - navodi sestra nestalog mladića.

Tokom svakodnevne potrage koja je trajala skoro mjesec dana pretražen je svaki pedalj terena, ali traga nije bilo. U policiji kažu da čine sve kako bi razrešili misteriju koja traje punih 11 mjeseci.

 

- Najgore je što ne znam ni da li je živ ili mrtav - očajna je Spasenija Ćirković.

Ne propustite