JEZIVO/MJEŠTANI TVRDE: Ova ulica je ukleta, vrlo često uzima živote

Region
JEZIVO/MJEŠTANI TVRDE: Ova ulica je ukleta, vrlo često uzima živote
.

Pa dokle više? Crni niz se nastavlja, govore mještani nakon još jedne prometne nesreće u Hampovici nedaleko od Đurđevca.

 

U četvrtak oko 22.30 sati poginuo je Danijel Obrovac (28). Vraćao se kući iz obližnjeg kafića . U desnom zavoju zahvatio je travnatu bankinu. Uletio je u putni jarak, a automobil se zbog velike brzine doslovce raspolovio udarivši u betonski stup koji je prepolovljen.

 

- Vidio sam kroz prozor rotirke policijskih i vatrogasnih vozila te automobil na krovu, ali nisam mogao prepoznati o kojem je vozilu riječ. Bilo je puno ljudi. Nisam izlazio, nego sam tek ujutro saznao da je poginuo susjed Danijel, od kojeg me dijele dvije kuće - rekao je za 24sata Stjepan Horvatić (73).

Obrovac je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ni stotinjak metara prije obiteljske kuće. Policija govori da je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Nažalost, Danijel je samo nastavio crni niz Hampovice. Mještanima se još ledi krv u žilama kad se sjete pogibije dva policajca 2006. godine. U frontalnom sudaru s kamionom ostali su zarobljeni u smrskanom automobilu. Preminuli su na mjestu.

U decembru prije šest godina u frontalnom sudaru kamiona i automobila poginula je vozačica (42). Bila je suvozačica u automobilu. Godinu dana kasnije malo podravsko mjesto ponovno je bilo zavijeno u crno.

Dječak (4) bio je s djedom u polju. Vraćajući se kući sjeo je na bale sjena u prikolici. Izgubio je ravnotežu i pao pod kotače. Djed ga nije vidio. Ništa nije mogao učiniti, kotačima je prešao preko njega. Dječak je preminuo na putu u bolnicu. - I onda recite da nismo ukleti - jednoglasni su mještani Hampovice, piše 24sata.

 

Ne propustite