MNOGI MISLE DA SU ROĐENI SLIJEPI: Ali ovo je prava istina o braći Matić!

Show
MNOGI MISLE DA SU ROĐENI SLIJEPI: Ali ovo je prava istina o braći Matić!
.

“Povremeno i nekada mogu se čuti pitanja u domaćim medijima voditelja upućena sagovorniku o kome, kako se čini, ne znaju ama baš ništa, što će reći da su vrlo slabo upućeni u život sagovornika, kao i u presjek njegove karijere”

-“Mnogi misle da su braća pjevači rođeni slijepi ali to nije tako. Sve se dogodilo u bolnici nakon njihovog rođenja”

 
-Braća pjevači koji su se zasluženo probili na estradi i njihova imena su svima jako poznata Dejan i Saša Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dječaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smjeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu. Iz neutvrđenih razloga, obje bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslijepile.

Njih dvojica, dva mala brata blizanca su bili u inkubatoru te je tada nepažnja medicinske sestre rezultirala njihovom sljepoćom, a bebe su rođene normalne sa izvanrednim vidom.

 

U nastavku teksta saznajte kako izgleda supruga Saše Matića

 

Saša Matić jedan je od najpoznatijih pjevača naše estrade, ali i pored toga privatni život nastoji držati podalje od javnosti.

Sa suprugom Anđeliom ima dvije kćerke, AAleksandru i Taru.

Kako je Saša u više navrata isticao, upravo Anđelija je ta koja se brine o porodici i drži je na čvrstim nogama, ponajviše zbog njegovih čestih putovanja i odsustva od kuće, piše "Telegraf".

Anđelija ima 41 godinu, i evo kako izgleda:

saulic-matic

proslava-rodjendana-viktor-zivoinovic-10

dejan-matic-018

Ne propustite