Sin Snežane Đurišić se otvorio i OTKRIO NJENU NAJVEĆU TAJNU

Show
Sin Snežane Đurišić se otvorio i OTKRIO NJENU NAJVEĆU TAJNU
.

Marko Gvozdenović, i pored toga što ga je majka Snežana Đurišić izbacila iz kuće i s njim prekinula svaki kontakt, zabrinut je za njeno zdravlje jer je, kako kaže, već imala dva infarkta.

 

U ispoviesti za Kurir, nasljednik folk pjevačice detaljno je pričao o njihovom odnosu, koji je narušen već godinama, a kulminiralo je kada mu je ona zabranila da se vrati u porodični dom. I pored toga što je ogorčen i ljut na Snežanu, Marko je ipak uplašen kako će se ova situacija odraziti na njeno zdravlje.

 

- Znam da njoj nije svejedno zbog svega ovog što se dešava. Neće da me pozove, jer želi da istraje u svojoj namjeri, a siguran sam da puca u sebi. Odlično je poznajem, ne mora ništa da mi kaže, mi se pogledom razumijemo. Malo me plaši njeno zdravlje, ali se nadam da će sve biti u redu. Prije desetak godina, kada je bila na turneji u inostranstvu, doživjela je manji infarkt, koji na sreću nije ostavio posljedice. Poslije toga je imala još jedan, ovdje u Srbiji. On je bio jači od prvog, ali se izvukla - rekao je Gvozdenović za srpski Kurir.

 

Đurišićka godinama izbjegava da govori o svojoj privatnosti, pa je to razlog zbog kog krije da je imala zdravstvene probleme.

 

- Ne bi ona nikad o tome pričala, nema šanse. Nije takva osoba. Što se toga tiče, ne mogu ništa loše da kažem za Snežanu. Ona je najbolja pjevačica na estradi, ima najviše posla i mislim da je ovaj period njen najbolji dio karijere..Pretpostavljam da je ta popularnost uticala na to da se ona promijeni i prema meni, jednostavno, preokupirana je poslom i ne želi da se opterećuje drugim problemima. Snežani je važnije da se priča o njenoj karijeri nego o privatnim stvarima - ističe pjevačicin sin koji trenutno živi kod kuma jer je ostao bez krova nad glavom.

 

Osim svađa i nesuglasica koje između Snežane i njenog sina traju već duže vrijeme, Marko kaže da je bio i jedan lijep period, koji nije dugo potrajao.

 

- Kad je tata umro, ona me je zamolila da je pratim na nastupima. Bilo joj je teško da ide sama. Pristao sam, i to je bio lijep period. Stalno smo bili zajedno, nijednom se nismo posvađali. Prvi put smo imali priliku da toliko budemo jedno pored drugog, jer je ona stalno radila, nekad se dešavalo da je ne vidim po dva mjeseca. Ali to je kratko potrajalo. Priznajem da sam ja kriv za to, počeo sam da pijem i sve je otišlo dođavola - rekao je Gvozdenović.

Ne propustite