DEPRESIVNU JELENU MUČILI PRED SMRT: Ubijena pjevačica patila zbog majke, a Marjanovići je tjerali da pjeva i radi

Region
DEPRESIVNU JELENU MUČILI PRED SMRT: Ubijena pjevačica patila zbog majke, a Marjanovići je tjerali da pjeva i radi
.

Nesretna pjevačica iz Borče, koja je ubijena prije godinu i po, nekoliko mjeseci prije svoje smrti proživljavala je pravu životnu torturu, koja se 2. aprila 2016. završila kobno po nju.

 

Ubijena je s devet krvničkih udaraca oštrim predmetom u glavu u kanalu kod nasipa u Crvenki u Borči. O tužnoj sudbini nesretne pjevačice svjedoče mnogi njeni prijatelji kojima se ona jadala zbog problema koje su je okupirali danima prije ubistva. Najviše pjevačicu je boljela smrt strica zbog koje se povukla u sebe i pala u depresiju. Količina obaveza koje su je okupirale i koje su joj Marjanovići nametali dodatno su uticale na to da Jelena prestane da se smije.

 

Nekoliko dana prije njenog ubistva, njena majka Zorica Krsmanović puštena je na kućno liječenje poslije nekoliko mjeseci hemoterapije. Zbog teške bolesti i dugog oporavka svoje majke, Jelena ju je obilazila svakodnevno. Brinula je o njoj, donosila lijekove, pomagala oko kuće. Dan prije ubistva vidjele su se nakratko, a posljednji put su se čule sat prije nego što će Jelena biti monstruozno ubijena.

 

- Jelena je jako patila što nije imala vremena da vidi svoju bolesnu majku. Marjanovići su je pretrpali kućnim poslovima, a Zoran je pored svega tjerao da smrša, da se dotjera, još više su je mučili. Kao da mu je stalo samo do njene karijere, a ona je za to vrijeme prolazila kroz pakao - priča prijateljica ubijene pjevačice, piše srpski Blic.

Isti dan kada je vidjela svoju majku, pjevačica je otišla do apoteke gdje je kupovala lijekove i izmirila sve svoje dugove.

 

Međutim, ni žustre svađe sa suprugom Zoranom je nisu zaobišle posljednjih dana pred smrt. Kriza u braku uzela je maha. Zoran i njegovi članovi porodice nametali su joj obaveze koje je jedva završavala. Krila se od njega kada bi pušila cigarete, a njemu je smetalo kako je izgledala. Tjerao ju je da se šminka više, sređuje nokte, trenira i da se više posveti karijeri...

Kćerkica Jana bila joj je sve na svijetu, ali jedva je nalazila vremena da joj se posveti. Zbog toga je Jelena bila dodatno nesretna, žaleći se prijateljima da sve radi sama.

 

Prijatelji ubijene pjevačice iznijeli šokantne tvrdnje: "NAŠA JELENA JE BILA ROB"

 

Jelena je bila pod kontrolom Zorana Marjanovića. On je birao što će da obuče, koje lijekove će da pije, koliko će da trenira. Želio je da potpuno upravlja svakim segmentom njenog života, ali posebno - njenom karijerom.

 

Ovako za "Blic" pričaju prijatelji i poznanici pjevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki, a čiji ubica do danas nije poznat. Njen suprug je u pritvoru od 15. septembra ove godine pod sumnjom da ima veze s misterioznom smrću svoje supruge, koja je ubijena s devet krvničkih udaraca u glavu.

Njeni prijatelji i poznanici,  koji ne žele da budu izloženi javnosti, pričaju da su sve Jelenine žalbe djelovale uobičajene dok ona nije pronađena mrtva, a potom godinu i po dana kasnije njen suprug uhapšen. Kako kažu, u njihovim glavama je tada počelo da se odmotava klupko.

 

- Jeca je krila od Zorana da puši cigarete. On je vodio računa o svakom segmentu njenog života, od toga da joj je birao odjeću koju će nositi na snimanjima, do toga da je koristila melem kako bi sačuvala grlo, odnosno glas. Zbog toga joj je bilo zabranjeno da puši. I to tada nije djelovalo toliko čudno, ali ta njegova kontrola sada izgleda potpuno drugačije.

 

Posebno ih plaši što je, kako pričaju, njihova Jelena uvijek bila prezaposlena - Marjanovići, Zoran, Vladimir ali i cijela porodica, stalno su joj nametali nove obaveze i nikada nije mogla da bude slobodna. Tako se često žalila ljudima iz svog okruženja da nitko u kući ne posprema i ne sređuje osim nje, kao da je rob.

Sada kada je ona mrtva, a Zoran iza rešetaka, mnoge stvari su nam jasnije, pričaju njeni prijatelji

Izvor naglašava da je Zoran želio kontrolu nad njenom karijerom.

 

- Snimanja, slikanja i druge stvari vezane za njenu karijeru nisu prolazile bez Zorana. Na njegov nagovor je trenirala, išla kod nutricioniste, imala redukovanu ishranu. Sada se pitamo zašto je to tako bilo.

 

Na navode Zoranovog oca Vladimira da je u ubistvo umješan i njen ljubavnik tajkun, izvor kaže da je to gotovo nemoguće.

 

Svako tko je bar malo poznavao Jelenu znao je da je to nemoguće. Ona je bila domaćica i majka za poželjeti. Bavila se najviše kućom i svojim djetetom, a za prevare nije imala prostora - dijelom zbog obaveza, ali dijelom i zbog Zorana, koji je na ovaj ili onaj način uvijek pratio. Jako je ličila na svoju majku, bila je tiha i stidljiva - priča izvor.

 

Prije ubistva bila u depresiji

Jelenin otac je preminuo 2007. godine i od tada Jelena je bila veoma vezana za svog strica. Nažalost, i on je preminuo i tada je Jelena pala u depresiju. Pjesma koju je napisao Dragan Milošević kao svoju molitvu u borbi s rakom, a koju je kasnije otpjevala Jelena, izdata je upravo u tom periodu njene depresije - kaže izvor.

Ne propustite