Nakon što su je ZAKLALI popili su kafu i pojeli čokoladu: Pojavio se SNIMAK UŽASA!

Region
Nakon što su je ZAKLALI popili su kafu i pojeli čokoladu: Pojavio se SNIMAK UŽASA!
.

Kamere sa kuće prvog komšije mučene penzionerke Hristine Ilić (81) iz mjesta Porodin kod Požarevca, snimile su trenutak kada su dva napadača ušla u njenu kuću, kao i njihov izlazak nakon što su je preklali.

Hristina Ilić (81), koja je penziju stekla radeći u Njemačkoj, žestoko je mučena, a potom i zaklana u svojoj porodičnoj kući u selu Porodin, kod Žabara, nedaleko od Požarevca.

Stepen monstruoznosti razbojnika pokazuje i to što su nemilosrdni tlačitelji pili kafu i pušili dok su ubijali staricu.

Iako je i sama Hristina u kući i oko nje imala pet kamera, napadači su ih uništili, ali su tokom mučenja za sobom ostavili brojne tragove, tako da policija očekuje da ih i analiza DNK dovede do ubica.

 

Kamare sa komšijine kuće zabilježile su trenutak kada su ubice ušle u Hristininu kuću. Po nalazima obdukcije, Ilićeva je mučena tako što je tupim predmetom udarana u glavu bockana nožem po cijelom tijelu. Nije mogla da pozove pomoć, jer su joj ubice preko usta zaljepile selotejp.


Nakon premetačine, zločinci su pronašli oko 3.000 eura, zlatan nakit i dukate, posle čega su sa više udaraca u vrat zaklali Hristinu i napustili kuću, što su, takođe, zabilježile kamere sa komšijine kuće.

Nakon ubistva, kako je ustanovljeno, ubice su Hristinino tijelo odvukle do kupatila i bacile ga pored WC šolje. Nakon toga, skuvali su kafu, ispušili su po cigaretu i pojeli po čokoladicu i mirno napustili kuću.

Djelo je okvalifikovano kao teško ubistvo, za šta je zaprijećena kazna od 10 do 40 godina robije.

Ne propustite