STRAVIČAN ZLOČIN: Majka bacila BEBU u odvod, umotala je u ručnik i vrećicu

Šokantno!
STRAVIČAN ZLOČIN: Majka bacila BEBU u odvod, umotala je u ručnik i vrećicu
.

Obdukcijom je utvrđeno da je dijete iznijeto kroz gotovo cijelu trudnoću, a otac je Sineadin sadašnji suprug Jonathan Layfield. Uzrok smrti nije sa sigurnošću utvrđen.

Sinead Connett (29) iz Hertforda u Velikoj Britaniji priznala je da je počinila stravičan zločin - tijelo dječaka kojeg je rodila još u augustu 2013. skrila je u kanalizacijski otvor.

 

Leš djeteta umotala je u ručnik i vrećicu trgovačkog lanca Marks&Spencer gdje radi kao šefica kadrovske službe.

Pronašao ga je vodoinstalater u odvodnoj cijevi u vrtu njezinih roditelja nakon što je ga je u veljači 2016. pozvao Sineadin otac zbog problema s instalacijama.

Žena je tokom sudskog postupka nekoliko puta mijenjala iskaz - tvrdila je da je silovana, da nije znala za trudnoću, pa i da je rodila mrtvorođenče.

Obdukcijom je utvrđeno da je dijete iznijeto kroz gotovo cijelu trudnoću, a otac je Sineadin sadašnji suprug Jonathan Layfield. Uzrok smrti nije sa sigurnošću utvrđen, iako su na lubanji pronađene frakture. Connett je osuđena na 12 mjeseci zatvora.

- Samo smo htjeli istinu, a vi ste lagali nekoliko puta i iznijeli ozbiljne optužbe za silovanje. Sami ste si stvorili ovakvu situaciju i morate biti kažnjeni. U zatvor idete odmah - poručio joj je sudac Jeremy Richardson na izricanju presude, piše BBC.

 

Ne propustite