UZNEMIRUJUĆI PRIZOR: Pogledajte kako je završio ubica iz Las Vegasa...

Svijet
UZNEMIRUJUĆI PRIZOR: Pogledajte kako je završio ubica iz Las Vegasa...
.

Nekoliko dana nakon napada u Las Vegasu pojavila se dramatična snimka koju je policajac zabilježio kamerom kao i fotografija mrtvog napadača. Stephen Paddock (64) ubio je 59 ljudi, a više od 500 ih je ranio.

U Ameriku se u međuvremenu vratila Paddockova djevojka. Bila je na Filipinima. Policija će ju ispitati o eventualnim motivima Paddockovog napada. Njegov se brat nada da će mu naći tumor na mozgu.

U nedjelju navečer po lokalnom vremenu počeo je pucati s 32. kata hotela po ljudima koji su se okupili na country festivalu. U sobi je imao najmanje deset komada oružja.

Brat: Nadam se da je imao tumor na mozgu Eric Paddock, brat napadača je u šoku i dalje pokušava pronaći objašnjenje.

- Nadam se da će mojem bratu pronaći tumor na mozgu jer si to inače ne mogu nikako objasniti - rekao je Eric. Na internetu je sada objavljena fotografija mrtvog napadača. Ubio se prije nego su policajci ušli u njegovu sobu. Našli su ga kako mrtav leži na podu. Oružje si je stavio u usta i pucao.

bra

Objavljena je i dramatična snimka policijske akcije. Na snimci se čuje pucnjava. Vidi se i kako policija daje upute građanima da se sklone.

U Ameriku se u međuvremenu vratila Paddockova djevojka. Bila je na Filipinima. Policija će ju ispitati o eventualnim motivima Paddockovog napada.

Iako je ISIL odmah nakon napada preuzeo odgovornost, vlasti tvrde da Paddock nije bio povezan s teroristima.

 

Ne propustite