PRIJE 20 GODINE SVIJET JE ŠOKIRALA VIJEST O OVOJ PORODICI: Evo gdje su i šta rade prve preživjele SEDMORKE! (VIDEO)

Zanimljivosti
PRIJE 20 GODINE SVIJET JE ŠOKIRALA VIJEST O OVOJ PORODICI: Evo gdje su i šta rade prve preživjele SEDMORKE! (VIDEO)
.

Ako ste roditelj, onda znate kako vrijeme leti kada imate djecu.

Jednog dana saznate da ćete dobiti bebu, onda krenu u obdanište i prije nego što i postanete svjesni, završavaju srednju školu, upisuju fakultet i odlaze od kuće. Nekim roditeljima je teško da se pomire sa tim da njihove bebe više nisu bebe, ali za Bobi i Kenija Mekoj je to što su njihove sedmorke postale punoljetne i završile srednju školu ravno čudu.


iznenadicete-se-kada-vidite-kako-20-godina-kasnije-izgledaju-prve-prezivele-sedmorke-14-07-17-0
Prije skoro 20 godina vijest da su rođene sedmorke šokirala je svijet. Iako dotori nisu vejrovali da sve sedmoro djece mogu doći na svijet živi i zdravi, ova nevjerovatna porodica dokazala je suprotno. Bobi je ostala u drugom stanju nakon liječenja neplodnosti i iako su doktori savjetovali da se redujkuje broj embriona, porodica je znala da treba da imaju svih 7 beba.

iznenadicete-se-kada-vidite-kako-20-godina-kasnije-izgledaju-prve-prezivele-sedmorke-14-07-17-1
Medicinski svijet zauvijek je promijenjen 19. novembra 1997. godine. Svih sedam beba stiglo je bezbjedno na ovaj svijet, a porodicu Mekoj čekao je ogroman izazov. Ipak, ovo roditelji su obavili sjajan posao kako su sva nihova djeca odrasla u sretne i zdrave mlade ljude.

iznenadicete-se-kada-vidite-kako-20-godina-kasnije-izgledaju-prve-prezivele-sedmorke-14-07-17-2
Sada, skoro punih 20 godina kasnije sedmorke su odrasli ljudi. Čak ni njihovi roditelji ne mogu da povjeruju koliko je vrijeme proletjelo.

iznenadicete-se-kada-vidite-kako-20-godina-kasnije-izgledaju-prve-prezivele-sedmorke-14-07-17-3

Uprkos svim izazovima, sedmorke Natali, Brendon, Nejtan, Keni, Kelsi, Aleksis i Džoel uskoro pune 20 godina, završili su srednju školu i upisali fakultete.

Ne propustite