Još uvijek ne znaju kako je došlo do toga: OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI HUGHA HEFNERA

Show
Još uvijek ne znaju kako je došlo do toga: OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI HUGHA HEFNERA
.

Hugh Hefner preminuo je od srčane insuficijencije i septikemije nakon obolijevanja od bolesti e-coli otporne na lijekove.

 

Kako prenose mediji, objavljen je izvod iz knjige umrlih, na kojem se vidi od čega je 91-godišnjak preminuo.

U dokumentu se navodi tačan uzrok smrti, odnosno srčani zastoj, respiratorna insuficijencija, septikemija i e-coli. Odeljenje za javno zdravlje Los Anđelesa još uvijek ne zna kako je Hefner obolio od smrtonosne bakterije.

Podsjećamo, Hefner je preminuo 27. septembra u vili na Beverli Hilsu. Sahranjen je u subotu, a sahrani je prisustvovala samo njegova porodica. Po njegovoj želji, sahranjen je pored Marilyn Monro u Los Anđelesu.

 

Ipak nije ostala praznih ruku: Evo što je Hugh Hefner ostavio 60 godina mlađoj udovici

 

Iako se pričalo da joj neće ostaviti ništa, 60 godina mlađa udovica Hugha Hefnera, Crystal Harris, ipak nije ostala kratkih rukava nakon njegove smrti.

Hugh je posljednjoj ženi ostavio sedam miliona dolara vrijednu vilu koju joj je kupio 2013. godine te iznos od pet miliona dolara

 

Vila koju je Crystal naslijedila ima četiri spavaće sobe, “walk in” ormar, pet kupatila, sto za poker te ogroman bazen. Hugh ju je kupio za nešto manje od pet miliona dolara, ali sada joj je vrijednost porasla.

Ipak, takva nekretnina dolazi s visokim mjesečnim troškovima pa se u avgustu iznajmljivala za 25 hiljada dolara mjesečno, a u septembru je oglas nestao pa u njoj vjerovatno neko već živi.

Bogatstvo Hugha Hefnera procjenjuje se na 43 miliona dolara, a to ne uključuje Playboy vilu koju je u julu prodao za 100 miliona dolara svom komšiji Darenu Metropoulosu pod uslovom da u njoj može ostati do smrti. Njegovo bogatstvo razdijelit će njegova djeca, a nešto će dobiti i dobrotvorna udruženja.

 

Ne propustite