ŠTO STE VI VIDJELI PRVO

ŠTO STE PRVO VIDJELI NA SLICI: To otkriva kakva ste osoba!

Objavljeno:03.10.2017 - 20:59
A A A Times Arial

Ono što nas prvo asocira kada ugledamo neobični predmet može otkriti dosta toga o nama samima. Iako svi mislimo da smo ovakvi ili onakvi, objektivan odgovor ćemo dobiti kada zavirimo u ono što naš mozak registruje nesvjesno. Stoga, pogledajte sliku i recite šta vidite na njoj?

slika

 

 

Izgužvani roze papir - vi ste okrenuti realnosti, ali malo naginjete ka pesimizmu. Vjerovatno vam se često dešava da u toku dana ne vidite neke lijepe stvari. Stoga pokušajte da obratite pažnju na lijepe sitnice koje uljepšavaju život, znakove pažnje dragih ljudi i gledajte da više radite ono što vas čini sretnim

 

Dio neke veće slike - vas je teško preći. Pomalo ste skeptični i vidite često neke stvari koje drugi ne primjećuju. Uvijek se pitate da li postoji još nešto veće iza svake priče i radoznali ste, tako da teško ostajete zadovoljni jednostavnim odgovorima. Istražujte i dalje, ne plašite se. Samo pazite da ne odete u krajnost.

 

Vagina - vi ste u jeku svoje snage. Seksualnost vam je veoma bitna i ima je u svakom segmentu života. Mogli biste bez mnogih stvari da živite, ali seks nije jednostavno jedna od tih. Ponekad umijete toliko da ugodite sebi, da zaboravite ma druge. Pogledajte malo oko sebe i uočite ljubav.

 

Leptir - to je upravo ono što se nalazi na cijeloj slici, tako da ste vi u stanju da vidite i ono što se ne vidi golim okom. Vi umijete da predvidite razne situacije unaprijed i imate odličan osjećaj za intuiciju. Takođe ste pomalo i romantična duša.

slika1

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!