Ove namirnice hrane rak i mutiraju vaše ćelije

Zanimljivosti
Ove namirnice hrane rak i mutiraju vaše ćelije
.

Rak nije bolest, već poremećaj ćelija, gdje one mutiraju i nekontrolisano se umnožavaju. Zato rak nije zarazan, osim za HPV, jer je to virus a ne poremećaj ćelija.

Nije bitno da li vjerujete u “zavjere“ ili ne, jer je činjenica da je konvencionalna hrana projektovana i obrađena da izazove rak, na više načina. Postoji definitivni razlog zašto jedan od tri čovjeka dobije rak, kada prije 100 godina niko nije imao rak.

Da li ste se zapitali zašto je “potraga za lijekom“ jedna velika prevara? Naravno, želite da vaše donacije budu od pomoći, ali nije tako.

Roze trakice su samo mali mini posteri koji predstavljaju sve ono što su izmislili milijarderi koji su željeli da udvostruče ili utrostruče svoje bogatstvo. Želite da spriječite i izlječite rak? Prestanite da konzumirate hemikalije, i dok ste pri tome, recite svojim prijateljima, porodici, komšijama i saradnicima šta radite. Da, tako je jednostavno.

Rak je “vatra“ kojoj je potrebno gorivo da bi gorjela

Razmotrimo ovu metaforu. Zamislite da je rak počinje kao mala vatra na suvom polju u blizini šume tokom sunčanog dana sa vrlo malo vjetra. Toj vatri je potrebno gorivo da bi se nastavila i proširila.

Trebaće joj suhe grančice da bi gorjela, a ako je zahvati vetar, brže će se proširiti. Ako priđete vatri i uzmete mali dio, ona će u svakom slučaju nastaviti da raste (ovdje pravimo poređenje sa operacijom tumora).

Pravo gorivo za rak je konzumiranje hemikalija, pa ako na vatru bacite benzin, ulje ili čak alkohol, ona će se veoma brzo proširiti (ovdje mislimo na GMO, hidrogenizovana ulja, vještačke zaslađivače i obrađeni šećer).

Jednostavno riješenje je da se ukloni gorivo koje je potrebno vatri da bi gorjela, i zatim će se ta vatrica ugasiti i nikada neće postati šumski požar, i nema potrebe da se zovu vatrogasci da pruže hitnu pomoć (ovdje mislimo na operacije, zračenja i hemoterapije). Ubijte gorivo i ubićete rak. Tačka.

Ne propustite