Detalji stravičnog ubistva penzionerke: MUČENJE TRAJALO SATIMA, NA KRAJU JE HLADNOKRVNO ZAKLALI

Region
Detalji stravičnog ubistva penzionerke: MUČENJE TRAJALO SATIMA, NA KRAJU JE HLADNOKRVNO ZAKLALI
.

Hristina Ilić (81), koja je penziju stekla radeći u Njemačkoj, žestoko je mučena, a potom i zaklana u svojoj porodičnoj kući nedaleko od Požarevca.

 

Napadači su lako savladali Hristinu, koja se prije dva dana vratila iz Njemačke, gdje je operirala kuk.

Udarali su je po glavi i boli nožem, kako bi im priznala gdje drži novac i nakit.Preko usta su joj zalijepli selotejp traku.

 

Mučenje je, po nezvaničnim podacima trajalo satima. Napadači su Hristinu drškom od noža udarali u glavu, ali je i bockali sječivom po tijelu, glavi, rukama, nogama... Nigdje nisu žurili, jer su povremeno zastajali da bi popili kafu i ispušili cigaretu, pa se opet vraćali da muče staricu.

 

Nakon premetačine, jer starica nije željela da im kaže gdje su pare i zlato, napadači su pronašli oko 3.000 eura, zlatan nakit i dukate, nakon čega su zaklali Hristinu, piše Telegraf.

Napadači su, pretpostavlja policija, bili ljudi koji su dobro poznavali Hristinu.

 

hristina

 

STRAVIČNO UBISTVO: Zaklana penzionerka, pronađena u lokvi krvi, sa selotejpom preko usta

 

U Porodinu kod Žabata u nedjelju uvečre pronađeno je beživotno tijelo Kristine Ilić (81), devizne penzionerke koja je ubijena sa više uboda nožem u vrat, prenose Večernje Novosti.

 

Njeno beživotno tijelo, u lokvi krvi i sa selotejpom preko usta, pronašli su u kupatilu njen sin i unuk i o tome odmah obavijestili policiju.

 

Ustanovljeno je da je u kući obavljena premetačina, pa se sumnja da su nestali novac i dragocjenosti, što će biti utvrđeno tokom istrage. Pretpostavlja se da je ubistvo izvršeno iz koristoljublja, jer je starica bila devizna penzionerka, koja je godinama radila u Njemačkoj, odakle se nedavno vratila sa podignutom penzijom.

 

Policija intenzivno radi na identifikaciji izvršioca ovog teškog ubistva.

Ne propustite