Pogledajte proročanski govor Gadafija u Siriji!

Zanimljivosti
Pogledajte proročanski govor Gadafija u Siriji!
.

”Koji je glavni razlog za invaziju i uništenje Iraka i ubojstvo milijona ljudi? Možda bi bilo bolje da nam Američki prijatelji odgovore na to pitanje.

Da li je Bin Laden Iračanin? Ne, naravno da nije. Da li su Iračani napali New York ili Pentagon? Naravno da nisu. Postoji li bomba za masovno uništenje u Iraku? Naravno da ne. Pakistan, Indija, Francuska Amerika imaju nuklearno oružje. Bili njih trebalo uništiti? Ok, hajdemo uništiti sve sa nuklearnim oružjem, ako ćemo se voditi tom logikom.

Oni dolaze sa ciljem okupacije i postavljanja svoga predsjednika. Zanimljivo da nitko nije ni pokušao istražiti vješanje Saddama Husseina. Istina ja sam sa njim imao dosta polemika na političkom planu, ali me to ipak muči. Što ćemo? Samo sjediti ovdje? Bilo tko od vas može biti sljedeći.

Amerika je okrenula Saddama protiv Homeinija. Pa Cheney je bio veliki Saddamov prjatelj. Ali ovo je dokaz da Amerika može doći jednoga dana i objesiti vas.

Naš prorok kaže da mi imamo pravo upotrijebiti nuklearno oružje u svrhu očuvanja mira. Arapi to imaju pravo… Ali što će nam? Da postanemo neprijatelji jedni drugima? Da se mrzimo? Da radimo jedni protiv drugih? Naše tajne službe bi trebale raditi skupa. One bi se trebale boriti protiv neprijatelja. Svi Arapi bi trebali biti prijatelji.

Našli smo se u Siriji, koja je Arapska zemlja. Ali Sirija ima dobre odnose sa Rusijom, Iranom i Turskom, nego sa nekim drugim Arapskim zemljama. Pa čak i mi imamo bolje odnose sa Italijom nego sa svojim susjedima Egiptom i Tunisom. Nažalost, to je situacija u Arapskom svijetu.” – nadodaje Gadafi.

 

Ne propustite