OPŠTI KOLAPS U BEOGRADU: Policija blokirala ulice, saobraćaj stao!

Region
OPŠTI KOLAPS U BEOGRADU: Policija blokirala ulice, saobraćaj stao!
.

Saobraćaj u centralnim ulicama u Beogradu još oko 16h je gotovo potpuno stao, a velike gužve su i na Novom Beogradu i oko Sajma.
 
Razlog za to, kako su rekli agenciji Beta u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP) i Žutom taksiju je to što je policija, zbog poseta zvaničnika Grčke i Velike Britanije, blokirala saobraćajnice u raznim dijelovima grada.

 
"Cijelog dana su velike gužve zbog mjestimičnih i povremenih blokada saobraćajnica, a u popodnevnim satima i zbog uobičajnog špica, te saobraćaj jedva da mili", rekli su u Žutom taksiju.

U tom udruženju, po kako su naveli "grubim procenama", očekuju da će se saobraćaj na gradskim ulicama normalizovati oko 18.30.

U GSP su takođe rekli da je do zastoja u saobraćaju u centru grada došlo jer policija povremeno blokira određene ulice zbog prolaska stranih gostiju.

"Čim oni (policija) prekinu s blokadama, saobraćaj će profunkcionisati", rekli su u GSP, dodavši da policija ne obaveštava GSP šta će i kada blokirati.

Tokom prolaska stranih delegacija, pojedini ulice se sporadično zatvaraju za saobraća što dovodi do zastoja u javnom prevozu.

Zbog radova na više lokacija u užem i širem centru grada, gužve u saobraćaju su svakodnevne.

Pogledajte kolonu vozila:

 

 

Kolaps u Beogradu zbog stranih poseta

A post shared by Aleksandar Becic (@aleksandarbecic) on


 

Ne propustite