"Hoćete da mi ubijete tatu” Popularni pjevač priznao šta ga najviše plaši dok gleda kako odrastaju njegove kćerkice

Show
"Hoćete da mi ubijete tatu” Popularni pjevač priznao šta ga najviše plaši dok gleda kako odrastaju njegove kćerkice
.

Sergej Ćetković priznaje da tek sada shvata brigu svojih roditelja i sve strahove kroz koje su prolazili dok su ga odgajali.

Kada je usvojio kćerkice Lolu a potom Milu, život pjevača Sergeja Ćetković je, kako kaže, postao potpun. Albumom „Cijeli moj svijet” zaokružio je poslovnu i privatnu priču koju je godinama pisao i željeo. Sada, kao i većina očeva, sa njima prolazi kroz sve periode odrastanja i priznaje da mu nije lako.
Sergej kaže da će podržati svoje nasljednice ukoliko odluče da krenu putem muzike ili bilo kog drugog javnog posla
 

- Sve ono što sam prije mogao da podnesem, pad i kada vidim na TV-u neke povrede, danas je to totalno drugačije, kao da ti neko uključi dugme za hiperemocije. Otkada sam postao otac, sve doživljavam drugačije. Od prvog dana jedini smisao mog života je bio imati porodicu i brinuti o njoj i imati djecu. Kada sam dobio Lolu i Milu, moj svijet je zaokružen i ja sam srećan - kaže Sergej, i priznaje da ga plaši ovo vrijeme u kojem njegove nasljednice odrastaju.
 

- Plašim se svega. Tek sada kada sam roditelj, shvatam brigu svojih roditelja i njihove rečenice. Sada na sve gledam drugačije: u kakvom svijetu živimo, šta nas sve okružuje, koliko ružnih stvari, šta sve radimo od ovog svijeta, onda pođem nekada predaleko i proživljavam tu maturu koja im predstoji - kroz blagi osmjeh priznaje Sergej i otkriva da Lola i Mila sada već znaju da im je tata popularan.

- Ranije im je sve bilo strano, posebno Loli, koja je starija, kada me neko na ulici zaustavi da dam autogram i fotografišem se, a ona viče: „Vratite mi tatu!” Sada smo imali situaciju u Tivtu, gdje je nagrnulo stotinak fanova da se fotografišu sa mnom, a Lola je stajala pored mene i pokušavala da napravi red i govorila: „Polako, ne može to tako, jedan po jedan, hoćete da mi ubijete tatu!” - kroz osmjeh priča pjevač.

Ipak, svoju porodicu drži daleko od javnosti, prenosi Blic.

- Ne želim da moja porodica bude dio mog ličnog marketinga. Kada odrastu dovoljno i kada budu imale svijest o tome šta je popularnost, neću biti taj koji će uticati na njihove želje za pojavljivanjem. One i sada kada ih uslika paparaco, kažu: “Evo, izašla sam u novinama”. Sa druge strane, ako sutra požele da se bave javnim poslom, biću tu da ih podržim. Biću uz njih i njihove izbore dok god su oni ispravni - kaže Sergej.

Ne propustite