Haris Medunjanin više ne krije koga ljubi- Izjavio je "VRIJEME JE DA SE ŽENIM"

Bosna i Hercegovina
Haris Medunjanin više ne krije koga ljubi- Izjavio je "VRIJEME JE DA SE ŽENIM"
.

Haris Medunjanin (32) reprezentativac naše zemlje, prije nekoliko mjeseci odlučio se za veliki korak i preselio se u Ameriku gdje je nastavio svoju fudbalsku karijeru. Za svoju novu ekipu, Haris nema ništa drugo nego riječi hvale.  Međutim, osim ove velike promjene u njegovom životu, dešavaju se i mnoge promjene na ljubavnom planu. Kako saznajemo, fudbaler je izjavio da je spreman svoju dugogodišnju vezu konačno krunisati brakom.

 

Izraelka Moran Rahimi osvojila je srce našeg fudbalera na prvi pogled. Već pri prvoj posjeti Izraelu, upoznao se sa njom i jako mu se dopala. Kako saznajemo,ona ima vlastiti posao i vodi biznis sa svojom sestrom.

Medunjanin ističe da je jako teško održavati vezu na daljinu, s obzirom da oboje imaju ozbiljne poslove, međutim da se trude. Ističe kako ona često dolazi njemu u posjet i ostaje nekoliko dana. 

sarajevski-smeker-medunjanin-vise-ne-skriva-koga-ljubi-222614-252390-big

Haris je također izjavio da je došlo vrijeme da se ženi, te da svoju dugogodišnju vezu uskoro planira krunisati brakom.  „Moglo bi to biti ovih mjeseci ili do kraja ove godine. Ne mogu konkretno odgovoriti, jer ne znam ni ja.“- izjavio je reprezentativac. Haris je u sretnoj vezi i njihove slike u posljednje vrijeme sve češće možemo vidjeti na medijima. 

clipboard02

novi.ba

Ne propustite