NESREĆA KOJA JE ŠOKIRALA REGION: Voz pregazio muškarca dok je sjedio na pruzi

Crna hronika
NESREĆA KOJA JE ŠOKIRALA REGION: Voz pregazio muškarca dok je sjedio na pruzi
.

Jutros, na području Zemuna, desila se željeznička nesreća u kojoj je život izgubio 70-godišnji muškarac.

Kako saznajemo, nije riječ o nesretnom slučaju, već je riječ o samoubistvu. Iz hitne pomoći ističu da su, prilikom dolaska na mjesto nesreće, mogli jedino da konstatuju smrt. Nezvanične informacije kažu da je muškarac sjedio na pruzi kada je voz naišao na njega. 

Iz hitne pomoći također javljaju da se tokom noći desilo još par saobraćajnih nesreća u kojima je lakše povrijeđeno 10 osoba.

U saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 21:30 u ulici Ljube Vučkovića, tri mladića su lakše povrijeđena, dok je u ulici Dr. Ivana Ribara u 21 sat lakše povrede zadobio muškarac starosti oko 50 godina. Također, u saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć oko 20 sati kod Dušanovačke pošte lakše je povrijeđen mladić (22), dok, u ulici Marije Bursać u 19:10, muškarac starosne dobi 71 godinu je također zadobio lakše tjelesne povrede. 

Kako saznajemo, tokom prošle noći, ekipa hitne pomoći iz Zemuna intervenisala je 94 puta. Osim pomoći ljekara koju su tražili srčani bolesnici, dijabetičari i astmatičari; čak 17 intervencija je bilo na javnim mjestima. 

 

Ne propustite