PRVI ZNAK ZA SUMNJU: Evo kako je Zoran reagovao kada su mu saopćili da je Jelena mrtva!

Region
PRVI ZNAK ZA SUMNJU: Evo kako je Zoran reagovao kada su mu saopćili da je Jelena mrtva!
.

Inspektori koji su saopćili Zoranu Marjanoviću da mu je supruga Jelena mrtva i da je pronađena izmasakrirana u kanalu, bili su zaprepašteni njegovom reakcijom koja je, pišu srpski mediji, praktično izostala – to je iskusnim policajcima bio prvi znak koji je bacio sumnju na Zorana.

 

Nestanak Jelene Marjanović prijavljen je 2. aprila prošle godine, a dan kasnije Zoran je doveden u policijsku stanicu da da izjavu.

Saslušanje je počelo oko deset časova. Inspektori u tom momentu nisu imali saznanje o Jeleninoj sudbini. Dok je trajao razgovor s Marjanovićem, on je sve vrijeme bio nervozan, ali je sarađivao s inspektorima i odgovarao na svako postavljeno pitanje. Nekoliko sati kasnije policija je dobila potvrdu s terena da je nađeno tijelo pjevačice i da je ona ubijena – navodi izvor iz istrage.

Uslijedio je potom trenutak kada su policajci prvi put zanijemili.

Marjanoviću je saopćeno da mu je supruga ubijena, ali je on tu vijest primio potpuno hladnokrvno. Inspektor je naveo da je Jelenina glava izmrcvarena od udaraca i da je svirepo ubijena, ali je Marjanović ostao potpuno ravnodušan. Nije pustio ni suzu, bio je hladan kao led.

Ne propustite