Bez srama: "Nisam pretukao ženu, ona je sama pala i udarila u usisavač" – KAZNA KOJU JE DOBIO JE JOŠ ŠOKANTNIJA

Region
Bez srama: "Nisam pretukao ženu, ona je sama pala i udarila u usisavač" – KAZNA KOJU JE DOBIO JE JOŠ ŠOKANTNIJA
.

Prekršajni sud u Koprivnici je 56-godišnjeg nasilnika kaznio s 15 dana zatvora uvjetno jer je brutalno pretukao svoju suprugu. 

 

- Nakon što sam rekla suprugu da ga napuštam on je podivljao. Počeo me tući, primio za kosu i bacio na pod, stao nogom na prsa i pljunuo mi u lice, te me udario šakom i primio za vrat daveći me - rekla je na sudu zlostavljana žena, piše 24sata.

 Pokušavajući se otrgnuti iz nasilnikovih ruku, žena je nekako došla do mobitela, ali joj ga je nasilnik uzeo i bacio na pod. Nesretna je žena cijelo vrijeme dozivala u pomoć. Nije uspjela ni pobjeći kroz prozor jer je zlostavljač bio jači. Policija je intervenirala nakon poziva buduće snahe.

Ona je na sudu kazala kako ju je svekrva ipak uspjela nazvati i tražila je da joj pomogne. Došavši do kuće u kojoj je zlostavljana žena živjela, snaha je, kako je kasnije ispričala, čula da ju 56-godišnjak vrijeđa najpogrdnijim izrazima.

 Potom je nazvao svoju ljubavnicu i pozvao ju da prenoći kod njega. Potom je zaključao vrata i zatočio suprugu. Zlostavljana žena je na sudu rekla da to nije prvi put kako ju je muž zlostavljao. Okrivljenik je na sudu djelimice priznao da je tog dana u maju zlostavljao suprugu, koja je imala i fotografiju ozljede lica.

Za ozljedu je rekao kako je nastala pri saginjanju, jer je izgubila ravnotežu i udarila u usisavač. Kazavši kako ju je 'samo' ošamario. Žena je, po preporuci liječnika, bila i kod psihijatra s obzirom na to da je zbog njegovog omalovažavanja doživjela stres i bila je u strahu te da je u kući bila zaključana oko sat i pol vremena.

U međuvremenu je odselila i pokrenula brakorazvodnu parnicu.

 

Pročitajte i ovo:

Ne propustite