NJEGOV ČUVENI HIT I DANAS PJEVAMO: 90-tih je bio NAJPOPULARNIJI PJEVAČ pa se povukao, a pogledajte šta radi DANAS! (FOTO)

Show
NJEGOV ČUVENI HIT I DANAS PJEVAMO: 90-tih je bio NAJPOPULARNIJI PJEVAČ pa se povukao, a pogledajte šta radi DANAS! (FOTO)
.

Slobodno se može reći da je u posljednjoj deceniji prošlog vijeka bio najpopularniji pjevač na ovim prostorima!

Imao je gomilu hitova, od kojih je svakako najveći ,,Oči boje duge."

Međutim, nakon sjajne pjevačke karijere, Doktor Igi se povukao iz javnosti i nastavio da radi ono što je radio pijre slave i popularnosti.

Malo je poznato da je Igor Todorović, kako je pravo ime poznatom pjevaču, zapravo profesor fizičkog vaspitanja odnosno tjelesnog odgoja. Nakon završenog školovanja, on je dugo držao školu skijanja gde je svojim učenicima pjevao pesme kako bi od njih dobio prvu reakciju. Bio je aktivan po pitanju sporta, a i sada je odlučio da se vrati svojoj prvobitnoj profesiji.

dr-igi-670x447
Danas je posvećen sportu i aktivnostima za očuvanje zdravlja. Jedna je od javnih ličnosti koja je podržala projekat "Aktivnija Srbija" koja ima za cilj podizanje svijesti građana Srbije o značaju fizičke aktivnosti.

Upravo i sam Dr Igi odlazi na ove masovne javne treninge, u kojima građani bilo kojeg uzrasta besplatno mogu da vježbaju. Treninzi u okviru ,,Aktivnije Srbije" su već organizovani u Aranđelovcu i Novom Sadu, a sljedeći se održava u Jagodini u nedelju od 11 časova, dok je nakon toga na rasporedu i Beograd, 8. oktobra u isto vrijeme na Adi Ciganliji.

Ako želite da vidite kakav je doktor Igi u sportu, posjetite neku od ovih lokacija.

Podsjetimo se kako je to izgledalo čuvenih 90-ih:

Ne propustite