Žena (66) je pustila BESKUĆNIKA da prespava kod nje: U sred noći probudio je JEZIV zvuk!

Zanimljivosti
Žena (66) je pustila BESKUĆNIKA da prespava kod nje: U sred noći probudio je JEZIV zvuk!
.

Svi u kući su otišli na spavanje ili je žena to mislila, kada se probudila zbog nečega što je beskućnik radio, odmah poslije 1 ujutru

Žena iz Teksasa je htjela da pomogne beskućniku i ponudila mu je da prespava u kući kako bi se sklonio od hladnoće. Kada su svi zaspali te noći, ona se probudila i vidjela šokantan prizor u svom domu.

 
Naime, 66-godišnja žena, čije ime nije objavljeno, živi sama sa dve unuke u Hjustonu. Sa gostinjskom sobom i velikim srcem, ponudila je mesto za spavanje Tomasu Smitu, koji nije imao gdje da spava. Svi u kući su otišli na spavanje ili je žena to mislila, kada se probudila zbog nečega što je radio Smit, odmah poslije 1 ujutru.
 
Prema KPRC televiziji, Smit je rekao da je čuo neki prasak zbog koga je iskočio iz kreveta, ali očigledno to nije probudilo ženu i njene unuke. Smit je pretpostavio da neko pokušava da provali unutra, ali uskoro je shvatio da to nije slučaj. Kada je otvorio vrata bakine spavaće sobe, video je o čemu se zapravo radi i brzo je reagovao.
101449-pozar-ls
Dim je preplavio kuću jer je eksplozija na tavanu uzrokovala požar. Brižljiva baka bila je još u krevetu, ali je na nju pao dio plafona nakon eksplozije. Smit je požurio da raščisti ruševinu i da je izvuče iz kreveta i kuće na sigurno, ali djevojčice su ostale zaglavljene unutra.
 
Heroj beskućnik rizikovao je velike temperature i potencijalno gušenje dimom kako bi se vratio unutra da spasi djevojčice od 8 i 10 godina iz kreveta. Sa djecom u rukama, on je hrabro izašao na prednja vrata, ujedinjujući baku i unuke. Čudom, svi koji su bili u kući uključujući i Smita izašli su iz kuće nepovređeni, iako je sve u kući spaljeno i uništeno.
 101451-pozar-ls
 

Nakon 40 godina baki je sve izgorjelo pred očima, ali su ona i unuke bile žive i zdrave. I sve to zahvaljujući tome što je želela da pomogne nekome, za koga se ispostavilo da se odmah odužio i to na nevjerovatan način.
 
I dok mnogi ljudi ne bi ni razmišljali da pozovu beskućnika u svoj dom noću, zbog brige za sopstvenu bezbednost, možda je ova žena slušala neko svoje unutrašnje čulo. Da on nije bio tu, vatra bi se brzo raširila i možda bi čak izazvala povrede i smrt.
 101453-pozar-ls

Ova iznenađujuća situacija je dokaz da blagoslov ponekada dolazi na najneočekivaniji način.

Ne propustite