REGION BRUJI O NJENOM OČAJNOM VAPAJU- BAKA NESTALIH DJEČAKA: Luka, Andrej vratite se kući, sve će biti u redu!

Region
REGION BRUJI O NJENOM OČAJNOM VAPAJU- BAKA NESTALIH DJEČAKA: Luka, Andrej vratite se kući, sve će biti u redu!
.

Luka, Andrej vratite se kući, sve će biti u redu, samo nam se vratite, kroz plač pozvala je Nada Miljević svoga unuka Luku i njegovog prijatelja.


Podsjetimo, dvojica dječaka od 14 i 15 godina nestali su u Slavonskom Brodu u utorak, 26.septembra. Obojica su svojima rekli da idu nakratko vani, no nisu se vratili. U potragu se uključila i policija.

Luka Marić Neno (14) je učenik osmog razreda i po riječima njegove bake s njim nije bilo problema u školi, prenosi jedan hrvatski portal.

859bf055bce33b1fda21
Moj je unuk hiperaktivan, uvijek želi nešto više. Znao bi se ponekad naljutiti, demonstrativno napustiti kuću, čak je jednom otišao na jedan dan, ali smo ga pronašli. Ovo je predugo da ga nema kući i zato molim Boga da se obojica vrate kući – rekla je baka Nada.


Luka je visok 176 cm. Ima kestenjastu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, crne traperice i crne tenisice Nike.

Njegov prijatelj Andrej Blažević (15) učenik je prvog razreda srednje škole, dječaci žive u naselju Jelas u Slavonskom Brodu.

Andrej je visok 180 cm. Ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je odjeven u gornji dio crne trenirke Adidas, maslinasto zelene maskirne hlače, visoke smeđe tenisice Adidas.

abc47ae54366d932c499
Njegovi roditelji nisu željeli ništa reći.

Susjedi ne znaju puno o nestanku dječaka, ili ne žele o tome pričati, osim jednog koji je rekao da njegov bratić u srijedu vidio jednog od njih na području Slavonskog Broda.

U slučaju da posjedujete informacije o njima molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Ne propustite