PRIJAVITE SE NA POSAO IZ SNOVA- Ukoliko volite pivo, ovo će vas zainteresirati

Zanimljivosti
PRIJAVITE SE NA POSAO IZ SNOVA- Ukoliko volite pivo, ovo će vas zainteresirati
.

Svjesni smo da niko od nas nije veliki fan odlaska na posao, međutim da li je tome došao kraj? Na društvenoj mreži "LinkedIn" nedavno je objavljen konkurs za jedno veoma neobično radno mjesto, naime riječ je o degustatoru pive.

Kompanija "Meantime Brewing Company" traži novog zaposlenika, koji bi imao doista jednostavan, ali dobro plaćen posao. Njegov zadatak bi bio da proba nove proizvode i ocijeni ih, u svrhu stvaranja piva što bolje kvalitete. Njegovo radno vrijeme trajalo bi svega 3 sata i to petkom ujutro, međutim plata bi bila doista dobra, a pored plate bi dobijao i dobru beneficiju u vidu pive, naravno. Osim toga, treba naglasiti da bi zaposlenik imao vlastiti smještaj unutar Brewing kompanije. 

U objavi ove kompanije stoji ovako: " Da biste se prijavili, molimo napišite objavu od 30 riječi na vašem LinkedIn-u u kojoj ćete obrazložiti zašto baš vi trebate dobiti posao. Slobodno koristite fotografije i videe, ali obavezno upotrijebite hešteg #pickmeantime na vašoj objavi da bismo vas mi mogli pronaći i uzeti u razmatranje. Zatim ćemo pregledati sve vaše profile i izabrati troje kandidata finalista za degustaciju piva." 

linkedin

Detaljan opis za posao pogledajte OVDJE

 

 

Ne propustite