Usred naselja Hrvat upucao u glavu 31-godišnjaka

Region
Usred naselja Hrvat upucao u glavu 31-godišnjaka
.

U četvrtak, 28. setembra oko 15:30 u romskom naselju kod Pribislavca teško je ozlijeđen 31-godišnji mještanin. Na njega je, sumnja se, pucao muškarac srednjih godina koji je pobjegao.

- Napišite da je pucao Hrvat, a ne Rom, o nama se uvijek piše kad se nešto dogodi - prvo je što su nam kazali brojni mještani na licu mjesta.

Kako doznajemo, došlo je do nesuglasica zbog duga te je muškarac, navodno iz Sesveta, koji je stigao s vučnim vozilom, izvadio pištolj i zapucao na 31-godišnjaka. Pogodio ga je u glavu, vjerovatno ga okrznuvši. Jedni kažu da je ozlijeđeni ostao bez uha, drugi da je operiran te da je ostao bez oka! Kako je riječ o prvim informacijama više će se znati nakon što završi policijski očevid.

Također doznajemo kako policija "ima" osumnjičenika. I ovdje se prve informacije razlikuju. Romskim naseljem kola priča da je napadač pobjegao prema glavnoj cesti, zaustavio vozilo koje je prolazilo i vozačici prislonio pištolj na sljepoočnicu te je prisilio da ga odveze. Prema drugim izvorima, počinitelj se sam predao, doslovno ušetavši u Policijsku upravu međimursku.

 

Ne propustite