OSUĐEN NA 40 GODINA ZATVORA - Monstrum silovao vlastitu kćer više od 1500 puta, a ona je tri put zatrudnjela i jednom mu rodila dijete!

Region
OSUĐEN NA 40 GODINA ZATVORA - Monstrum silovao vlastitu kćer više od 1500 puta, a ona je tri put zatrudnjela i jednom mu rodila dijete!
.

Pedesetjednogodišnji Zadranin koji je 16 godina silovao vlastitu kćerku i s njom dobio dijete osuđen je u četvrtak na Županijskom sudu u Zadru na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora, pišu hrvatski mediji.


Sudac Boris Radman osudio je 51-godišnjaka po svih pet točaka optužnice izrekavši mu sigurnosnu mjeru obaveznog psihosocijalnog tretmana u trajanju od dvije godine, ali i obvezu da podmiri sudske troškove od ukupno 41,505 kuna.

Osuđenik je svoju rođenu kćerku silovao bez prestanka u razdoblju od njene 12 do 28 godine, preko 1500 puta, naglasio je sudac. Kćerka je s ocem dobila dijete kao maloljetnica, dvaput je nakon toga namjerno pobacila, jednom se s 15 godina pokušala i ubiti. 

Osuđenik je cijelo vrijeme živio sa suprugom i šestoro djece, svi su znali što otac radi najstarijoj kćerki, ali su zbog stalnih maltertiranja, teroriziranja i fizičkog nasilja živjeli u strahu za svoje živote ako ga prijave.

Štoviše, kad je jedna kćerka oca prijavila policiji, a supruga Centru za socijalnu skrb, policajci su joj rekli da "neke porodice znaju zvati po pedeset puta", dok su djelatnici Centra majci rekli "da oni ne mogu ništa".

Niko nije ni pokušao provjeriti njihove navode, kazao je sudac Radman, ograđujući da se da je sud povjerovao žrtvama, ali njihove navode nije provjeravao, jer nisu ključni za počinjeno zlodjelo ovog monstruma i pedofila koji je cijelo to vrijeme bio u potpunosti uračunljiv. 

Do pravomoćnosti presude zadarski Fritzl će ostati u zatvoru.

Ne propustite