Evo kako smršati 5 kg!

Zdrav život
Evo kako smršati 5 kg!
Nije u pitanju dijeta, nego režim ishrane.

Ukoliko želite da se riješite 5 kg u kratkom roku, potrebno je prije svega da se pridržavate sljedećih pravila. Dakle, nije u pitanju dijeta, nego režim ishrane.

Prvo, izbacite sve bespotrebne kalorije koje unosite u sebe. Ponekada jedemo i kada nismo gladni, čisto da bi jeli, neko možda i iz dosade, i to su oni nakupljeni kilogrami kojih se ne možemo riješiti. Nezdrave namirnice iz ishrane ukoliko izbacimo, samim tim ćemo smanjiti broj kalorija koji unosimo u organizam.

Ukoliko vam se dogodi da vas uhvati kriza za čipsom ili slatkišima, uzmite najmanje pakovanje, ili se potrudite da uzmete samo nekoliko zalogaja.

Izbegavajte masnu hranu, jedite povrće i ribu. Gazirana pića, sokove, kolače i poslastice izbacite iz ishrane ili smanjite na najmanju moguću meru.

Dobro se naspavajte, san je veoma važan za dobar odmor i obnavljanje svih naših funkcija. Izbegavajte kasne obroke. 

Trudite se da konzumirate samo vodu i mineralnu vodu, alkoholna pića su dodatne kalorije i ako ih konzumirate nikada nećete postići željenu kilažu.

Ključ uspjeha je da izbacite sve što vam je bespotrebn i da jedete onoliko koliko vam je potrebno da bi organizam normalno funkcionisao.

Ne propustite