Jedino sa njim komunicira: Zoran Marjanović u zatvoru priča samo sa monstrumom koji je krvnički ubio sina i ženu

Region
Jedino sa njim komunicira: Zoran Marjanović u zatvoru priča samo sa monstrumom koji je krvnički ubio sina i ženu
.

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Krsmanović, dane u zatvoru provodi u šetnjama sa Markom Nikolićem, ubicom Maje Đorđević i njihovog sina Mihaila (4).

Ubica Maje i njenog sina Mihaila u zatvoru je od jula ove godine kada je na svirep način ispred Centra za socijalni rad u Rakovici zadavio svog sina Mihaila i bacio ga na pločnik pred nesrećnom majkom, a zatim je nju ubio tako što ju je izbo nožem 50 puta.

Nikolić do sada u zatvoru ni s kim nije komunicirao, ali otkad mu se u zatvorskoj ćeliji, prije 12 dana, pridružio Zoran Marjanović, koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine usmrtio svoju ženu Jelenu Krsmanović, Nikolić se promjenio. On i Zoran Marjanović, kako saznajemo, počeli su da razgovaraju i izlaze u šetnje po dvorištu Centralnog zatvora.

mon
Kako „Blic“ saznaje, njih dvojica su se dosta zbližili i najviše vremena provode razgovarajući. Zoran Marjanović, prema našim saznanjima, ne želi da komunicira ni s kim drugim sem sa ubicom Nikolićem i još dvojicom cimera u ćeliji. Dok monstrumu Nikoliću u posjete ne dolazi niko osim advokata, Marjanovića posjećuje porodica, tačnije otac Vladimir Marjanović i brat. Oni su ga prvi put posjetili iza rešetaka pet dana nakon što je uhapšen.

U međuvremenu su mu u posjetu dolazili samo advokati, tačnije njih pet, koliko ih je angažovano na odbrani supruga ubijene pjevačice.


Kako saznajemo, Marjanovića su i juče u popodnevnim satima obišli otac Vladimir i brat Miloš u pratnji jednog od advokata. Oni su se zadržali oko sat vremena, nakon čega su otišli.

Inače, Zoranov brat Miloš oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Milicom i to dok je Zoran iza rešetaka.

Prošlog petka porodica se okupila na vjenčanju, a slavlje je potom nastavljeno kod kuće Marjanovića.

Podsjetimo, Zoran Marjanović nalazi se u pritvoru od petka, 15. septembra, kada je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči. Njemu je određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svjedoke, ali ne i zbog uznemirenja javnosti, iako se o ubistvu njegove žene pisalo svakodnevno od njene smrti. S tim u vezi, javni tužilac Višeg tužilaštva podnio je žalbu na to, ali i Zoranovi advokati. Krivično vanpretresno veće Višeg suda trebalo bi da u narednim danima donese odluku da li će mu pritvor ukinuti ili će biti produžen.

Ne propustite