POTRESNA ISPOVIJEST PJEVAČICE: Jelena Karleuša progovorila o NAJBOLNIJOJ TEMI u svom životu...OGROMNA TUGA!

Show
POTRESNA ISPOVIJEST PJEVAČICE: Jelena Karleuša progovorila o NAJBOLNIJOJ TEMI u svom životu...OGROMNA TUGA!
.

Srbijanska popularna pjevačica Jelena Karleuša nedavno je otkrila da njeno zdravstveno stanje nije najbolje te da bi treća trudnoća bila rizična.

- Ja sam zdravstveno veoma loše i zbog toga više ne bih mogla da imam djecu! Imala sam već tri carska reza, dva zbog porođaja i jedan zbog hirurške intervencije na koju sam morala da idem nedavno. Trudnoća je veoma opasna za mene- izjavila Karleuša.

Ona je otkrila da bi, u slučaju da zatrudni, ponovo rodila djevojčicu, a ne sina, kako bi želio njen suprug, fudbaler Duško Tošić.

- Duško prije svega mora da shvati da je veliko pitanje da li bismo treći put dobili sina. Vjerovatno bih opet rodila djevojčicu. Kada razgovaramo o tome, ja mu sve to kažem i na taj način ga odgovaram od ideje da pravimo treću bebu. Mada ja se nimalo ne bih bunila kada bih imala još jednu kćerku - rekla je Karleuša za kraj.

Popularna pjevačica ima dvije kćerke, Atinu i Niku. Prošle godine Jelena je otkrila i da je imala spontani pobačaj o kojem nije željela detaljnije da govori..

 

Ne propustite