JEZIVO: Kročili su u napuštenu vilu kralja droge i otkrili STRAVIČNU ISTINU!(VIDEO)

Šokantno!
JEZIVO: Kročili su u napuštenu vilu kralja droge i otkrili STRAVIČNU ISTINU!(VIDEO)
.

"Ova kuća je toliko prelijepa da je šteta što propada na ovakav način", jedan je od komentara...

Grupa urbanih istraživača okupljenih oko imena "Exploring with Josh" upala je na napušteno imanje narko-bosa, a kada su ušli unutra zatekli su prizore koje neće nikada moći da zaborave.

Originalni vlasnik ovog imanja imao je zvaničnu i legalnu dozvolu za prozvodnju i uzgoj marihuane, a kada je odlučio da proda svoje imanje, dva agenta nekretninama odlučila su da svu opremu iz kuće upotrebe za svoj sopstveni uzgoj marihuane - i to ilegalno.

Međutim, nakon što su pokušali komšiji da ukradu struju, izbio je kratak spoj i kuća se zapalila u stravičnom požaru. Tek tada je policija saznala za njihove ilegalne aktivnost i uhapsila ih.

U godinama koje su uslijedile, kuća je bila u potpunosti napuštena, a kada je grupa istraživača došla da napravi reportažu, evo šta su zatekli:

- Ova kuća je toliko prelijepa da je šteta što propada na ovakav način. Očigledno je da su ovde živjela i djeca i da je ovo nekada bila srećna kuća - rekao je jedan od momaka iz ekipe.

untitled-4-830x0
- Ovo je sve totalno jezivo. Tišina je stravična, a dječije igračke koje se nalaze svuda po kući čine cijelu atmosferu kao da je iz horor filma. Je li moguće da su ova djeca samo tek tako napustila svoje igračke - rekao je drugi.


Ni u kuhinji situacija nije bila ništa bolja. Prostrana i raskošna kuhinja jasno je pokazivala da su tu živjeli ljudi koji su morali u sekundi sve napustiti i otići iz kuće. Posuđe i tanjiri leže svuda po površinama, pa čak i dijlovi hrane.


U unutrašnjosti kuće nalazi se čak i velelepni bazen, a unutrašnjost kuće krase duborezi, fontane, ograde od kovanog gvožđa i predivna umjetnička djela. Međutim, sasvim je jasno da je neko tu već boravio nakon napuštanja, budući da se na pojedinim dijelovima kuće vide grafiti i crteži novijeg datuma.

U jednoj prostoriji čak su pronašli mjesto gdje se marihuana gajila.


Iako većina nameštaja nije više u kući ono što je definitivno najljepše u dvorcu je zlatni đakuzi u obliku školjke i bijela kolijevka koja je napušteno ležala na podu ružičaste sobe. A kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

 

Ne propustite