SJEĆATE LI SE LOLE IZ 'SREĆNIH LJUDI'? Danas živi u ALBANIJI! Bila je zvijezda, evo šta tamo radi!

Show
SJEĆATE LI SE LOLE IZ 'SREĆNIH LJUDI'? Danas živi u ALBANIJI! Bila je zvijezda, evo šta tamo radi!
-

Glumicu Zlatu Numanagić svi pamte po ulozi Lole u seriji “Srećni ljudi”, Seke iz “Povratka otpisanih”, kao Dunjinu majku u serije “Moj rođak sa sela” ili kao Olgu iz serije “Ljubav i mržnja”. Zlata ima bogatu filmsku i televizijsku karijeru, a ono što je učinila prije izvijesnog vremena, iznenadilo je mnoge.  


Glumica je otvorila restoran i to u Albaniji. Numanagićeva u svom restoranu u gradiću Sarandi služi srpsku i mediteransku hranu, pa se na meniju mogu naći riblji specijaliteti, pljeskavice, ćevapi i punjene paprike. Ideju za ovaj restoran Zlata je dobila kada je sa prijateljicom Oliverom bila na ljetovanju u Albaniji. U restoranu, osim njih dvije, radi lokalno osoblje. Komuniciraju na engleskom i "kuhinjskom albanskom", kako Zlata duhovito kaže, a glavna kuvarica je Afrodita.

1

Mještani, koje glumica opisuje kao divne, srdačne i prostodušne ljude, dugo nisu znali ko su dvije Srpkinje koje su se "usudile" da prve i jedine otvore restoran u njihovom "malom mjestu". A kad im je Zlata rekla da je glumica, pali su u nesvijest.

- Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na Jutjubu videli snimke iz "Otpisanih" i "Srećnih ljudi", nisu mogli da vjeruju. Zagledali su me, širili slike preko cijelog ekrana. A kad je krajem avgusta u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvijest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kad sam bila na naslovnim stranama - rekla je čuvena Lola za medije.

Prisjetimo se scene iz čuvene serije u kojoj je glumila kao 'Lola':

Ne propustite